Melyik elekromos mellszívot válaszam? Sokan az Aventet dícsérik, de nagon drága. Egykezes, halk van más, olcsóbb, de hasonló jó, vagy nem éri meg kísérletezni? 35 hetes km
Én meg csak a Csöpi fájdalommentes kézi mellszívót tudom ajánlani. :)
2 gyerekemet szoptattam, elsőt 11 hóig, másodikat 14 hóig, tejet adtam a barátnőmnek (kislányának) és még a kutyusoknak is jutott nem egyszer.
Én a medela mini elektric-re esküszöm, nekem nagyon bevált. Vaterán vettem, ahogy figyeltem van már 5-6000-ért is. Volt avent-em, de nem jött be, se az elektromos, se a kézi, akkor vettük ezt.
ҝ
avent elektromos forever, (persze amig kell :D)
nekem nagyon bejott, rengeteget kellett fejnem, a kezinel sokkal jobb, gyorsabb!
Nekem Avent elektromos van. Én nagyon szerettem, mivel koraszülött volt a babám, még fejnem kellett neki, mert nem tudott szopizni
Nálam minden rendben volt, a szobatársnőmnek kézi változat volt, neki már akkor begyulladt a keze. Nem is szívta rendesen, kézzel többet letudott fejni
De neki nem aventes volt, viszont annak nem tudom a márkáját:(
Szia
Nekem medela elektromos van. Több, mint 8 hónapig fejtem, mert annyi tejem volt és soha semmi baj nem volt vele. Nagyon imádom. Én újan vettem 17ezer volt, de egészségkártyára még lejön ebből 20%. Nagyon elégedett voltam vele.
Kaptam egy avent kézit még a medela előtt kölcsön, de nekem nem volt jó, mert sok tejem volt és nem tudtam rendesen lefejni vele és sokáig is tartott. Az elektromossal gyorsan, teljesen ki tudtam fejni a mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!