Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik elekromos mellszívot...

Melyik elekromos mellszívot válaszam? Sokan az Aventet dícsérik, de nagon drága. Egykezes, halk van más, olcsóbb, de hasonló jó, vagy nem éri meg kísérletezni? 35 hetes km

Figyelt kérdés
2010. márc. 17. 12:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

Én meg csak a Csöpi fájdalommentes kézi mellszívót tudom ajánlani. :)

2 gyerekemet szoptattam, elsőt 11 hóig, másodikat 14 hóig, tejet adtam a barátnőmnek (kislányának) és még a kutyusoknak is jutott nem egyszer.

2010. márc. 20. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:

Én a medela mini elektric-re esküszöm, nekem nagyon bevált. Vaterán vettem, ahogy figyeltem van már 5-6000-ért is. Volt avent-em, de nem jött be, se az elektromos, se a kézi, akkor vettük ezt.

ҝ

2010. márc. 20. 20:54
 13/20 anonim ***** válasza:

avent elektromos forever, (persze amig kell :D)

nekem nagyon bejott, rengeteget kellett fejnem, a kezinel sokkal jobb, gyorsabb!

2010. márc. 20. 21:04
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem Avent elektromos van. Én nagyon szerettem, mivel koraszülött volt a babám, még fejnem kellett neki, mert nem tudott szopizni

Nálam minden rendben volt, a szobatársnőmnek kézi változat volt, neki már akkor begyulladt a keze. Nem is szívta rendesen, kézzel többet letudott fejni

De neki nem aventes volt, viszont annak nem tudom a márkáját:(

2010. márc. 20. 21:46
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is avent van,csak beállitottam és már fejt is.Meg könnyítette az életünk.Most vittem be a bizibe,18ért adom.
2010. márc. 20. 22:27
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem is Avent(elektromos,de kézire is állítható) volt,a fiam szinte egy percig sem szopott,mégis 6.5 hónapig kapott anyatejet.
2010. márc. 20. 22:38
 17/20 anonim ***** válasza:
Medela elektromos és a Pesztonka elektromos mellszívó szuper. 10 hónapja fejek, mert a lányom nem akar cicizni, így a lefejt tejcsit cumiból kapja.
2010. márc. 20. 22:52
 18/20 anonim ***** válasza:
hat az elektromos tenyleg eleg draga nekem CHICCO mellszivom van kezi de könnyü vele fejni nagyon csak egy kicsit farad el a kez!en 5 honapig fejtem vele minden szoptatas utan mert annyi tejem volt hogy ha nem fejtem ki begyulladt volna!!! nekem ez valt be !mondjuk az is 13ezer volt!de nagyon jo!!
2010. márc. 21. 09:04
 19/20 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem medela elektromos van. Több, mint 8 hónapig fejtem, mert annyi tejem volt és soha semmi baj nem volt vele. Nagyon imádom. Én újan vettem 17ezer volt, de egészségkártyára még lejön ebből 20%. Nagyon elégedett voltam vele.

Kaptam egy avent kézit még a medela előtt kölcsön, de nekem nem volt jó, mert sok tejem volt és nem tudtam rendesen lefejni vele és sokáig is tartott. Az elektromossal gyorsan, teljesen ki tudtam fejni a mellem.

2010. márc. 21. 10:01
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Elég változatosak.:)
2010. márc. 21. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!