Ha télen nem szabad alufelnit használni, akkor a drága autókon miért van az mégis?
Tudom hogy nem kötelező az időszakos gumi,de akkor ha baleset van ezért megbüntetnek!Rossz helyen nézelődtél!
Gondolj bele nyáron hirtelen meg kell állnod mert kiesik eléd egy gyerek,nos ott a centik is számítanak,és nyáron a téli gumi jobban csúszik mint a nyári.Sokan azt gondolják hogy az jó lesz nyárra is,de Én tapasztalatból mondom hogy jön a jó idő és simán jobban csúszik az autó a téli gumival.
Ne legyetek lusták elmenni a gumishoz!
Hagyjuk kérlek az urban legendeket..
Köztudott, hogy ha a következő szezont nem húzza ki a téli gumi, akkor 10-ből 9 ember úgy is fennhagyja nyárra lefuttatni.
#21, "Tudom hogy nem kötelező az időszakos gumi,de akkor ha baleset van ezért megbüntetnek!"
Ugyan mutasd már meg nekünk azt a paragrafust, ami alapján megbüntetnének!
# 21
Baromság. Nem büntetnek meg, sőt, nem is érdekel senkit. Csak és kizárólag a mintamélység számít MO-n, semmi más.
Na nem mond már ha valakit elütsz ,az meghal ,nyár van téli gumival közlekedsz akkor azt hiszed nem fog számítani?
Még valami...Szóval felétek 10-ből 9 ember zsidó?
Nos normális autós úgyis cserélteti a gumit és nem xarakodik!Olajcserénél is spórolsz?Van egy tuti olajcsere receptem Neked! Ereszd le az olajat,majd szűrd át,melegítsed meg és töltsd vissza.ÉS HASZNÁLD EGÉSZSÉGGEL!
"Ugyan mutasd már meg nekünk azt a
paragrafust, ami alapján
megbüntetnének"
nem kell egyértelműen leírva legyen.
A lényeg, hogy a balesetért te leszel a felelős. És miért? Mert az 5 méteres fékutad helyett lesz 15.
A közúti járművek forgalomba helyezésének és forgalomban tartásának műszaki feltételeiről szóló 6/1990. (IV. 12.) KöHÉM rendelet egyértelműen felsorolja, milyen feltételeknek és követelményeknek kell megfelelniük a gépjárművek gumiabroncsainak.
Ha eltekintünk az olyan, számunkra jelenleg irreleváns követelményektől, mint méret, terhelhetőség, sebességhatár és egyebek, akkor egyetlen követelmény van a gumiabronccsal kapcsolatban: a bordamélység. Ha az megfelelő, akkor a gázolás miatti büntetést semmilyen szempontból nem befolyásolja, hogy téli vagy nyári gumi van a járművön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!