Ha télen nem szabad alufelnit használni, akkor a drága autókon miért van az mégis?
# 12/12
Alufelnire futja,de nyári gumira nem?
Cöhhhh
Ez nem mentség arra hogy nyáron is téligumival jársz mert lusta vagy elvinni a gumishoz!
csak hogy tudd,nyáron nem jobb a tapadása a téliguminak sem,ki lehet próbálni,ha lesz egy baleset akkor keményen meg fognak büntetni és akkor meg is fogod érdemelni!
Nem tagadom az elég kemény hogy egyes embereknek gondot jelent hogy elvigyék a kocsijukat gumishoz...Én mit szóljak?Éljel nappal dolgozom,szabadnapom sosincs ha elvihetem a kocsit gumishoz nekem az a pihenő,mert akkor nem dolgozom.Szóval értékeld át egy picit az életed mert innen nézve elég silánynak tűnik.
Én lassan 8 éve így járok már, meg a baráti köröm fele is. Több gumistól is kérdeztem, azt mondták az új téli gumik alig kopnak már jobban nyáron, mint a nyárik. Teljesen jó..
A téli gumi nyári használatáért pedig soha nem büntettek. Ismételten arra kérlek, hogy a félinformációk helyett nézz után rendesen a dolgoknak. Én megtettem.
#18, 03:12
"ha lesz egy baleset akkor keményen meg fognak büntetni"
Magyarországon biztos nem, ugyanis nem kötelező az évszaknak megfelelő gumi használata. Az már más kérdés, hogy külföldön mit szólnak hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!