Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vegyek autót, vagy a régit...

Vegyek autót, vagy a régit javíttassam?

Figyelt kérdés
Németországban élek egy ideje. Van egy 18 éves 1,4-es 80 lovas, automata váltós Astrám, amivel dolgozni járok. 400ezer km van benne. Az oldala nagyon csúnyán le lett zúzva, egy szerelő ki tudná lakatolni. Az autó motorikusan szuper, alváz rozsdamentes, fékek, lengéscsillapító felújított állapotban. Olajat, meg sebváltó olajat kéne cserélni, meg átíratni német rendszámúra. Mindez durván 6-700 €-ba kerülne. Érdemes ennyit rálölteni? Használtra lenne pénzem, de félek, hogy melléfogok, és valami szart sikerül vennem. Szerintetek mit tegyek?
2013. dec. 11. 22:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem megtérül, és a Merci egyáltalán nem lepukkant, a múltkor meg is irigyeltek vele :) Bárkivel előfordulhat hogy egy ilyen esetbe beleszalad, nem értem miért kell kicsúfolni, én nem bántam meg, amúgy is jó áron vettem a kocsit, ennyi ráköltés még belefér. Azért tanácsolom a kérdezőnek hogy merész ötlet lenne másik autót venni, mert lehet hogy rosszabb lesz.
2013. dec. 16. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!