Javíttassam meg, vagy vegyek újat esetleg cseréljek aku töltőt?
Figyelt kérdés
Mikor felrakom a telcsimet a töltőre, kicsi tölti, majd kiírja, hogy teli van. Néhány perc után meg lemerül. Persze, ha kihúzom meg újra vissza rakom egy rövid ideig ismét kap áramot. Aztán megint kiírja, hogy teli.
4és fél éves a telcsim, soha sem hagyott cserben. Nehéz szívvel válnék meg tőle. Mit tegyek?
2009. dec. 7. 20:39
1/3 anonim válasza:
Szerintem nem a töltővel van baj! Én a helyedbe ha nagyon szereted a telót akkor megnézettetném, ha meg nagyon sokba kerülne a javítás akkor vegyél újat te tudod majd h megéri-e neked ?! :d
2/3 anonim válasza:
Egy telefon, az fogyóeszköz! Jó, hogy eddig is birta, de szerintem itt az ideje egy cserének. Ha megjavittatod (már ha megéri javittatni), akkor sem biztos, hogy birni fogja hosszabb ideig, biztosan fogsz olyat találni, ami majd kárpótol a régiért.
Egy cserével akár 1000 forintért is már másik telefonhoz juthatsz, mindenesetre nézz szét, hogy mit, és mennyiért szeretnél, ha a csere mellett döntesz.
3/3 anonim válasza:
Alighanem csak az akku ment tönkre..ez annak a tipikus tünete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!