Maradjak a DVD-nél vagy cseréljek Blue-Rayre?
Figyelt kérdés
Mostanában azon gondolkodom, hogy le szeretném cserélni a lejátszómat Blue-Rayre. A tv-m kicsi (22 col, LG M227WD-PZ tv-monitor), de ugyanakkor legalábbis a leírása szerint Full HD. Szerintetek érdemes kicserélni, látszódni fog a különbség vagy sem? (A tv azért ilyen kicsi, mert a szobámban ekkora érvényesül, nagyobb sajna túl nagy lenne.)2010. okt. 12. 18:17
1/5 anonim válasza:
Igen, látszódni fog a különbség!
Szerintem válts át BR-re!
Bár még hazánkban annyira nem látszódik, de külföldön már eléggé elterjedt!
Ha lejátszó kell, akkor pedig a PS3-at javaslom!
Kicsit drágább, de többet is tud, mint egy sima BR-lejátszó!
2/5 anonim válasza:
Mivel a szoba kicsi, a TV pedig FullHD szerintem mindenképp érdemes már abban gondolkodni.
3/5 anonim válasza:
Arra is gondolj, hogy mit raksz bele. A blu ray lemezek elég drágák. Szerintem megfontolandó lehet egy full HD-s mediabox is.
4/5 anonim válasza:
Egy DVD film felbontása 720 × 576
Egy Blu-Ray film felbontása 1920 x 1080 (Full HD)
Szóval elég nagy a külömbség!
Már én is néztem hogy mekkora a külömbség és kb szerintem mint a kazetta és a DVD között
És a Blu-Ray filmek menüje is modernebb (chat,stb)
Csak úgy mondom hogy az nem Blue-Ray hanem Blu-Ray (=
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat, sokat segítettetek. Elgondolkodom majd a PS3-on is. Váltás mindenképp lesz :)
2010. okt. 12. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!