Szerintetek milyen Opel Corsa C-t vegyek?
Megéri-e venni ilyet? Hát, ez se rosszabb, mint a többi hasonló kategóriás kocsi. Nincs vele semmi baj. Mihez képest érted?
Az én megítélésem szerint nincs olyan, hogy férfi vagy női kocsi.
Az, hogy nem túl kicsi, a te dolgod eldönteni. Ez attól függ, mire használod. Ha nagyobb dolgokat akarsz vele cipelni, akkor kicsi lesz. De ha egyedül furikázol ide-oda, netán munkába járásra kell, nem kicsi, bőven elég a mérete. Persze csak ha nem vagy egy Yao Ming. :)
Elnézve a hahu-s árakat, 700 ezertől felfelé érdemes keresgélni. Na persze azért lehet csemegézni ez alatt is. Ebből a típusból van választék bőven.
Kérdésedre a válasz.
Milyet? Jót..
Megéri?? Attól függ milyet mennyiért veszel..
Nem nőies e? Hát ha piros is akkor nőies.
Ha az a lényeg hogy ne legyen nagy a fogyasztása nem az hogy pici legyen akkor sokkal nagyobb és kevesebbet fogyasztó autókat is találsz ilyen ár érték kategóriában.
Üdv!
Nekem egy 1.2-es C-Corsam van. Ha vigyázol rá és ápolgatod, akkor hálás kis autó.
Én fiú vagyok, szerintem egyáltalán nem nőies, sőtt, ha egy kis optikai tuningot raksz rá, akkor nagyon is férfias.:)
Szerintem megéri ezt venni, mert mindenhová elvisz, és sosem hagy ott.
Ha rám hallgatsz, akkor legalább 1.4-eset veszel belőlle, mert a fogyasztása nem több, de jobban megy.
Nem túl nagy autó, de praktikus, főleg a városi közlekedésre.
Ha nem feltétlen Mo-n akarsz, akkor ajánlom figyelmedbe Németországot, mert nagy az árbeli külömbség.
Amiért ésszerűbbnek találom a kinti vásárlást az az, hogy kint nem hanyagolják el az autójukat az emberek, itt viszont elég gyakran lehet ilyennel találkozni és kint még olcsóbb is.
Magyarországon kb 650-ért kapsz relatív normális állapotút, de Németországban akár a feléért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!