Stewen Pupil kérdése:
Opel corsa b 1.2 1996-os indítás után nagyobb gázadásnál fulladozik, majd le is áll. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
van amikor nehezen indul,majd mikor sikerül,nagyobb gázadásnál fullad,leáll.Újra indításkor van,hogy nehezen kapja el,ha viszont be indul,lassan pörög fel és ha ismét gázt adok ugyan ezt csinálja.2013. nov. 21. 20:30
1/6 anonim válasza:
Légszűrő nem öregedett el? Nincs eldugulva? Mikor volt cserélve?
2/6 A kérdező kommentje:
Lett cserélve kb.2 hónapja.Csak az a furcsa,legalábbis nekem,hogy csak ilyen nyirkos esős időben csinálja,vagyis én ezt tapasztalom.
2013. nov. 21. 20:53
3/6 anonim válasza:
Vízhőfok jeladót kell cserélni. motorblokk oldalába van beletekerve, egy kék stekker megy rá. kb 4ezer forint.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi megnézem.Köze lehet annak,hogy mikor beindul,néha csobogó hangot hallani a hűtő rendszerből.Viz megfelelő.
2013. nov. 21. 21:05
5/6 anonim válasza:
Csobogó hang? Esetleg levegős lenne?
6/6 A kérdező kommentje:
Hát ezt nem tudom.De ezt a csobogó hangot nem mindig csinálja,azt is inkább hideg motornál.melegen nem.Egyszerűen nem tudom már mit csináljak.
2013. nov. 21. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!