Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vegyek autót, vagy a régit...

Vegyek autót, vagy a régit javíttassam?

Figyelt kérdés
Németországban élek egy ideje. Van egy 18 éves 1,4-es 80 lovas, automata váltós Astrám, amivel dolgozni járok. 400ezer km van benne. Az oldala nagyon csúnyán le lett zúzva, egy szerelő ki tudná lakatolni. Az autó motorikusan szuper, alváz rozsdamentes, fékek, lengéscsillapító felújított állapotban. Olajat, meg sebváltó olajat kéne cserélni, meg átíratni német rendszámúra. Mindez durván 6-700 €-ba kerülne. Érdemes ennyit rálölteni? Használtra lenne pénzem, de félek, hogy melléfogok, és valami szart sikerül vennem. Szerintetek mit tegyek?
2013. dec. 11. 22:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Ez lópikula, mi jobban befürödtünk a mercivel, nem elég hogy 300 ezer volt az lpg beszerelés, de még a vezérműlánc elszakadt, a szelepek gallyra mentek és meg lett fejelve az egész még 250 ezerrel. Szerintem javíttasd ki, jobban jársz vele. Én azt tenném. Ha jó, megbízható a kocsi, és csak ennyi a gond akkor vágj ele, hülyeség másik autót venni, az tényleg lutri.
2013. dec. 11. 22:38
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
törd össze a fejed is egy kalapáccsal
2013. dec. 11. 22:50
 3/11 anonim ***** válasza:

nem neked szólt kérdező, hanem annak a bunkónak aki egy szemét levelet írt nekem a előbb, bocsesz. Elképesztő milyen emberek vannak, a mások kárán röhögnek, mert ők jobban tudják.

Ami a kocsid illeti mindenképp javíttasd meg, jobban jársz vele, ha másik kocsit veszel előfordulhat az ami velem is, sok sikert :)

2013. dec. 11. 22:58
 4/11 anonim ***** válasza:
55%

1.

hát az biztos, hogy ha így lehúzgáltak téged egy lepukkant merdzsóval akkor biztos nem az eszedért lopnának el téged :D

2013. dec. 11. 23:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy rendes autót! :)
2013. dec. 12. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:

1.

LPG-ért annyit fizetni...??? Úristen! Grat! :)

2013. dec. 12. 12:27
 7/11 anonim ***** válasza:
Annyi volt a beszerelése. Tudatlan majom.
2013. dec. 12. 17:49
 8/11 anonim ***** válasza:

És mikor hozza vissza az árát?

Te tudatlan majom :)

2013. dec. 12. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Költs nyugodtan a drága 400 forintos benzinért, én féláron megveszem. Sokkal jobb a gáz. De nyilván nektek apuci és anyuci fizeti az üzemanyagot.
2013. dec. 12. 18:14
 10/11 Napkiraly ***** válasza:
majd ha megemelik a jövedéki adóját :)
2013. dec. 13. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!