BMW, Mercedes és Volkswagen, melyik miért?
Hamarosan leteszem a jogosítványt és autót szeretnék majd vásárolni. Kérdésem lenne, hogy a 3 megemlített márkából melyiket javasoljátok és miért? Elvárásaim:
- Fiatalos (fiús/férfias), nagy belsőterű és csomagtartójú, kicsit sportosabb de ez nem annyira fontos
- Nem kombi
- Karbantartása és az alkatrészek megszerzése nem igényel olajkutat (ne legyen drága)
- Az ára maximum 600-700 ezer forint.
- Ne legyen vele sok gond, ne egy selejt széria tagja legyen
A válaszokat előre köszönöm, zöld pacsival jutalmazom az értelmes, nem kötekedő személyeket.
"Hát...szerintem te vagy az, aki éppen lehurrog."
Én hol hurrogtam le valamit is. Békésen ajánlgattam autó típust. Csak annyit írtam hogy nem vennék 2 millióért mercit meg BMW-ét .De sehol nem hurrogtam le és nem próbáltam besározni ezeket a márkákat hogy mennyire megbízhatatlanok.Ti jöttetek azzal hogy agyon hajtott japán csodagépek! Szóval itt kezdődött a lehurrogás!De ti kezdtétek ócsárolni a japán autókat az agyonhajtott,megbízhatatlan,drága , Visszatekert km-rel mert legalább 3-szór ennyi van benne stb dumával!Mielőtt elkezdtétek ócsárolni a japán autókat az előtt én egy rossz szót nem írtam a német autókról.De tudom már megint én kezdtem a kötekedést nem pedig ti, mint mindig !
67%-os annak viszont nagyon örülök hogy szépen minden káromkodás és anyádz.ás ,hü.lyézés,idió.tázás nélkül lehet veled eszme cserét folytatni.Normális beszéd stílusban.
Ezt köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!