BMW, Mercedes és Volkswagen, melyik miért?
Hamarosan leteszem a jogosítványt és autót szeretnék majd vásárolni. Kérdésem lenne, hogy a 3 megemlített márkából melyiket javasoljátok és miért? Elvárásaim:
- Fiatalos (fiús/férfias), nagy belsőterű és csomagtartójú, kicsit sportosabb de ez nem annyira fontos
- Nem kombi
- Karbantartása és az alkatrészek megszerzése nem igényel olajkutat (ne legyen drága)
- Az ára maximum 600-700 ezer forint.
- Ne legyen vele sok gond, ne egy selejt széria tagja legyen
A válaszokat előre köszönöm, zöld pacsival jutalmazom az értelmes, nem kötekedő személyeket.
Én meg azt mondom, hogy 1.5-2 milláért ne 8-10 éves, nyilvánvalóan felére visszatekert nagyobb japán kocsit vegyél.
Kicsit viccesek a kombi Avensis-ok 10-11 évesen 130-170.000 km-el.
Ezért a pénzért én 3-5 éves, még leinformálható autók között válogatnék. Márkát szándékosan nem írok, mert teljesen mindegy, attól függ, neked mi tetszik.
A lényeg, hogy egy 3-5 évesen 100.000-et futott és leinformálható autó sokkal jobban megéri, mint egy 10-11 éves, ismeretlen előéletű, pofátlanul visszatekert Japán "csoda"
Én meg azt mondom, hogy 1.5-2 milláért ne 8-10 éves, nyilvánvalóan felére visszatekert nagyobb német kocsit vegyél.
Kicsit viccesek a kombi és a szedánán BMW, Mercedes és Volkswagen, 10-11 évesen 130-170.000 km-el.
Ezért a pénzért én 3-5 éves, még leinformálható autók között válogatnék. Márkát szándékosan nem írok, mert teljesen mindegy, attól függ, neked mi tetszik.
A lényeg, hogy egy 3-5 évesen 100.000-et futott és leinformálható autó sokkal jobban megéri, mint egy 10-11 éves, ismeretlen előéletű, pofátlanul visszatekert Német "csoda"
Oké.... :)
Úgyis a kérdező dönti el. Én csak leírtam a véleményem.
SZERINTEM egy 10-11 éves,3-400.000-et futott (mert a linkelt hirdetésben lévő kombi Avensis-ok, Accord-ok 130-170.000km-el viccnek is túl morbidak) Japán autókért 1.5-2 millát adni felelőtlenség.
Csak azért drága, mert Japán, nem pedig azért, mert többet nyújt bármivel is. A mai Japán kocsik is drágábbak kategória társuknál, holott minőségben alulmúlják őket.
Én biztos, hogy egy 3-5 éves, egy kategóriával kisebb (Octavia, Astra H, Focus) közül válogatnék, magán kézből ÉS LEINFORMÁLHATÓT simán találsz 100.000 km alatt.
Újabb autó, kevésbé kopottabb, és hiába jó autó az Avensis vagy Accord, akkor is 11 éves, és 3-4szer annyit futott.
A prémium kocsikról lebeszélnélek, még akkor is, ha 2 millád van rá. Ahogy előttem is írták, egy eredtileg 15 millás autót ne akarj 1.5-2 milláért megvenni. Csak problémát veszel a nyakadba.
"Kicsit viccesek a kombi és a szedánán BMW, Mercedes és Volkswagen, 10-11 évesen 130-170.000 km-el."
Ebben egyet értek! Ezt sem szabad elhinni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!