Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Életem első atuójának?

Életem első atuójának?

Figyelt kérdés

sikeresen letettem a jogsit,így már nem kéne vonatoznom meg buszoznom munkába járáshoz,az út nagy részét így is úgyis a cég állja ahol dolgozok.ha már van jogsim szeretnék autót venni a spórolt pénzemből egy ilyet néztem ki!

FIAT LINEA 1.3 16V dízel.

[link]

Vélemények,tapasztalatok erről az autóról!

2013. nov. 23. 17:33
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy jobb múltja van! Ti kezdtetek ezel vagdalkozni.Most mit fáj néhányotoknak, hogy nem akarok használt autót! Nekem többet ér az hogy új legyen mint a presztizs!Mellesleg egy audinak vagy VW-gennek jócskán többe van a fenntartása mint egy fiatnak,vagy suzukinak,ráadásul nem is új autók lennének amit az én pénzemből kapnák!
2013. nov. 24. 20:36
 22/26 A kérdező kommentje:
"0 válaszoló koszi megnézem a puntokat is!
2013. nov. 24. 20:37
 23/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat nem 0-ás hanem 20-as válaszoló!
2013. nov. 24. 20:39
 24/26 anonim ***** válasza:
46%

csak gratulalni tudok, nincsenek oszinte barataid?

friss jogsi uj auto...

sztem nm jo dontes, persze ellenkezel h nem kell hasznalt, pedig jolenne 1 tanul auto, de te tudod.

meg nyomod a frankot, minuszokat arra aki autot linkel neked...

vegyel C4 et ha szop.atni szereted magad.

idejosz kerdezni, kozbe reg eldontotted mit akarsz, megmagyarazod, a miertet, az alapjan amit joska testverenek a haverjanak a kutyaja hallot alapjan...

legy onfeju, sokszerencset naszia...n

2013. nov. 27. 02:41
 25/26 A kérdező kommentje:

"idejosz kerdezni, kozbe reg eldontotted mit akarsz, megmagyarazod, a miertet, az alapjan amit joska testverenek a haverjanak a kutyaja hallot alapjan... "

Helyes írásból nulla vagy és értő olvasásból is!

A kérdésben sehol nem szerepel az hogy ajánlgassatok használt autókat.Akkor mikor feltettem a kérdést még döntöttem el semmit csak annyit ,hogy használt autót nem akarok!Viszont a fiat lineák nagyon tetszettek és erről az autór kértem véleményeket ,nem azt hogy használtakat ajánlgassatok!Nem lázadozni kell, hogy miért nem használt német és német származékú csodajárgányt veszek ,hanem a kérdésre kell válaszolni,vagy ha negatív véleményedet leírni az adott típusról amit néztem. De minek ajánlgattátok a sok használt autót mikor kommentben kiírtam ,hogy NEM SZERETNÉK HASZNÁLTAT!

Amúgy meg nem pontoztam le senkit.Egyszerűen akik le vannak pontozva a többiek azért pontozták le mert nem a kérdésre válaszoltak és másoknak sem tetszett a helytelen válasz!De mivel ennyire zavar téged adok neked egy pirosat!

Ja és képzeld Suzuki sx4-es 1.6 benzines mellet döntöttem ezek közül győzött a korrekt alkatrész árak és a sok sok pozitív vélemény!Citruen lett volna amúgy csak hát az alkatrészek kicsit borsosak hozzá,de cserébe nagyon kényelmes autót kaptam volna,ami nagyon a citruen felé csalt.De győzött a józan ész és a barátaim (nem pedig haverjaim a,de menő a Volkswagent,Audit,Seatott,skodát vegyél , még ha használt is mert mint tudja mindenki a német autók csodajárgányok,soha nem romlanak el meg hát menő ócsó hozzájuk minden keveset fogyasztanak stb bla bla,mindenki ilyet vesz szöveggel! A haverok pont ilyen Audi vw,BMw,mercit javasoltak)Érdekes a barátaim rokanaim,autó szerelő ismerőseim is mind azt mondták hogy új autó az új autó ,ha egy suzuki,vagy fiat akkor is új!

Miért kell ennyire irigykedned hogy a nehezen össze spórolt pénzemből új autót akarok amire újkorától én vigyázok és nem hajtom agyon!Amúgy meg az erdőn 13 éve vezetek csak ,hogy tud teher autót a hegyen.Szóval nekem a gépjárművek kezelésével nem volt gondom.DE eddig nem volt szükségem autóra ezért nem vizsgáztam le,így már legalább a kresz szabályait is tudom,nekem ez volt a fontos az egész tanfolyamon nem pedig a rutin szerzése hogy kezelni tudjak egy matchboxot(bocsánat de egy zilhez képest minden személy autó matchbox)!De megnézném mit csinálnál az erdőbe egy jókora emelkedőn 6 3m fával megpakolva,meg néhány szakadék melletted + hasonló apróságok,finomságok! Ott helyben össze xarnád magadat!És még van jó nagy arcod hogy kioktassál a vezetésről!

2013. nov. 27. 19:37
 26/26 anonim ***** válasza:

A Citruen az milyen auto?

Te helesiro :D

Am ha a valaszokhoz odateszed h fiat ne, inkabb ezek...

Es nem vagyok rad feltekeny hiddel, 1 reszt nem mondtad h van gyakorlatod, enelkul senkinek, sem javasolnek 1. Re ujat.

Az sx4 sokkal jobb valasz a fiatnal, bar ugysem hiszel nekem.

Ja es jartam mar erdobe ha nem is pont zil el, de tudom mi a helyzet, es szeretek is kinn, van feelingje :)

2013. nov. 28. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!