Életem első atuójának?
sikeresen letettem a jogsit,így már nem kéne vonatoznom meg buszoznom munkába járáshoz,az út nagy részét így is úgyis a cég állja ahol dolgozok.ha már van jogsim szeretnék autót venni a spórolt pénzemből egy ilyet néztem ki!
FIAT LINEA 1.3 16V dízel.
Vélemények,tapasztalatok erről az autóról!
csak gratulalni tudok, nincsenek oszinte barataid?
friss jogsi uj auto...
sztem nm jo dontes, persze ellenkezel h nem kell hasznalt, pedig jolenne 1 tanul auto, de te tudod.
meg nyomod a frankot, minuszokat arra aki autot linkel neked...
vegyel C4 et ha szop.atni szereted magad.
idejosz kerdezni, kozbe reg eldontotted mit akarsz, megmagyarazod, a miertet, az alapjan amit joska testverenek a haverjanak a kutyaja hallot alapjan...
legy onfeju, sokszerencset naszia...n
"idejosz kerdezni, kozbe reg eldontotted mit akarsz, megmagyarazod, a miertet, az alapjan amit joska testverenek a haverjanak a kutyaja hallot alapjan... "
Helyes írásból nulla vagy és értő olvasásból is!
A kérdésben sehol nem szerepel az hogy ajánlgassatok használt autókat.Akkor mikor feltettem a kérdést még döntöttem el semmit csak annyit ,hogy használt autót nem akarok!Viszont a fiat lineák nagyon tetszettek és erről az autór kértem véleményeket ,nem azt hogy használtakat ajánlgassatok!Nem lázadozni kell, hogy miért nem használt német és német származékú csodajárgányt veszek ,hanem a kérdésre kell válaszolni,vagy ha negatív véleményedet leírni az adott típusról amit néztem. De minek ajánlgattátok a sok használt autót mikor kommentben kiírtam ,hogy NEM SZERETNÉK HASZNÁLTAT!
Amúgy meg nem pontoztam le senkit.Egyszerűen akik le vannak pontozva a többiek azért pontozták le mert nem a kérdésre válaszoltak és másoknak sem tetszett a helytelen válasz!De mivel ennyire zavar téged adok neked egy pirosat!
Ja és képzeld Suzuki sx4-es 1.6 benzines mellet döntöttem ezek közül győzött a korrekt alkatrész árak és a sok sok pozitív vélemény!Citruen lett volna amúgy csak hát az alkatrészek kicsit borsosak hozzá,de cserébe nagyon kényelmes autót kaptam volna,ami nagyon a citruen felé csalt.De győzött a józan ész és a barátaim (nem pedig haverjaim a,de menő a Volkswagent,Audit,Seatott,skodát vegyél , még ha használt is mert mint tudja mindenki a német autók csodajárgányok,soha nem romlanak el meg hát menő ócsó hozzájuk minden keveset fogyasztanak stb bla bla,mindenki ilyet vesz szöveggel! A haverok pont ilyen Audi vw,BMw,mercit javasoltak)Érdekes a barátaim rokanaim,autó szerelő ismerőseim is mind azt mondták hogy új autó az új autó ,ha egy suzuki,vagy fiat akkor is új!
Miért kell ennyire irigykedned hogy a nehezen össze spórolt pénzemből új autót akarok amire újkorától én vigyázok és nem hajtom agyon!Amúgy meg az erdőn 13 éve vezetek csak ,hogy tud teher autót a hegyen.Szóval nekem a gépjárművek kezelésével nem volt gondom.DE eddig nem volt szükségem autóra ezért nem vizsgáztam le,így már legalább a kresz szabályait is tudom,nekem ez volt a fontos az egész tanfolyamon nem pedig a rutin szerzése hogy kezelni tudjak egy matchboxot(bocsánat de egy zilhez képest minden személy autó matchbox)!De megnézném mit csinálnál az erdőbe egy jókora emelkedőn 6 3m fával megpakolva,meg néhány szakadék melletted + hasonló apróságok,finomságok! Ott helyben össze xarnád magadat!És még van jó nagy arcod hogy kioktassál a vezetésről!
A Citruen az milyen auto?
Te helesiro :D
Am ha a valaszokhoz odateszed h fiat ne, inkabb ezek...
Es nem vagyok rad feltekeny hiddel, 1 reszt nem mondtad h van gyakorlatod, enelkul senkinek, sem javasolnek 1. Re ujat.
Az sx4 sokkal jobb valasz a fiatnal, bar ugysem hiszel nekem.
Ja es jartam mar erdobe ha nem is pont zil el, de tudom mi a helyzet, es szeretek is kinn, van feelingje :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!