Daewoo Kalos, mint első autó, vélemények?
Ez nagyon szubjektív és én nem is szoktam ilyet mondani, de ezt az autót tényleg akkor sem, ha fizetnének érte...
Vezetési élménye nincs, belül olyan mint egy játékautó, a váltója borzalmas, cserébe nem is igazán megy....
Mik a kritériumok és mi az árhatár?
ár/érték arányban lehet jó.
Mi az összeg?
Már régi a kérdés,de később másnak még jól jöhet egy tipp.
Ezt az autót azért vettem mert nincs presztizse,aránylag olcsó és a hülyegyerekek nem ezt fogják először széthajtani és fához csapni.Ez nem versenyautó,de lehet ezzel is haladósan hajtani,csak győzd úgy tankolni.Normális vezetés mellett átlag 7,5l fogyaszt,de ez lehet sokkal több is- a sofőr lábától nagyon függ.Én megszerettem mert pozitívan csalódtam a vezetési komfortban.Mindenütt műanyag belül,mégis olyan barátságos és feszes rugózású.A gyártás minősége azonban(kormányműben nem krómacél tengely,hanem krómozott acéltengely van beépítve->felpúposodik a rozsdától és szétbontja a szimeringeket,összes olja elfolyik->hazavághatja a szervópumpát (mint majdnem nálunk) hátsó futómű szilent szétforgácsolódik,szétkopik, darabja 2500Ft-ért beszerezhető).Mindez ellenére olcsó hozzá az alkatrész,gyorsan szerelhető.
Ha Kalost vesztek,nagyon meg kell nézni a kormánymű állapotát,azt hogy nem olajos-e kívülről,gumiharangok éppek-e?Kipufogó milyen állapotban van?Gumikat nem eszi-e hátul?:)Fékek?Biztos jók a fékek?Vásárlásnál én is azt hittem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!