sikeresen letettem a jogsit,így már nem kéne vonatoznom meg buszoznom munkába járáshoz,az út nagy részét így is úgyis a cég állja ahol dolgozok.ha már van jogsim szeretnék autót venni a spórolt pénzemből egy ilyet néztem ki!
Én a helyedbe max 5 évest vennék használtan és valami komolyabbat VW csoportban nézelődnék .. 3m-ért igen komoly autókat lehet kapni használtan használtba is ki lehet fogni jó autót csak rendesen be kell vizsgáltatni .
(persze nem muszáj őket megvenni és lehet a te ízlésed nem ilyen)
én is inkább jobb kategóriákba gondolkoznék. első autóm vw volt, most toyota terepjáró, szintén használt. pl egy vw sokkal jobb a törésteszteken.
2013. nov. 23. 20:05
13/26 anonim válasza:
Én a három közül az SX4-et választanám. Nincs bajom a Fiattal, sőt, napi szinten használok egy öreg Fiatot, de a SX4 jobban bejön. Tágas, kényelmes és elég jól összerakott autó (javítottam már). Szerintem próbáld ki őket és utána dönts. Lehet, hogy rossz, régi beidegződés, de én a Daciat messze elkerülném!
2013. nov. 23. 20:54
14/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
Ez a CITROEN C-ELYSEE nagyon bejön tetszik jobban mint a fiat linea!
Hát így már biztos hogy az lesz kipróbálom mindegyiket.
2013. nov. 23. 22:17
15/26 anonim válasza:
Pontozzatok le nyugodtan, de kérdező te mindig belenyúlsz a szarba?:D
2013. nov. 23. 23:54
16/26 anonim válasza:
a 11. válaszadót is mért kellett lepontozni? Mert normális autókat ajánlott?
2013. nov. 24. 09:06
17/26 anonim válasza:
ezt tegnap kihagytam ez is nagyon jó autó nem ilyen trágya mint amiket te nézel már bocsi [link]
2013. nov. 24. 12:07
18/26 A kérdező kommentje:
Semmilyen használt autót nem akarok venni szóval ne a ajánlgassatok használtat!A seatok tökre rondák amit linkeltél túlárazott golfokat nem akarok audit végképnem.A skodáknak sincs valami jó múltjuk szóval ennyi erővel az is kizárva!PD elemes autókat amúgy is elkerülném mert csak rosszakat hallani róluk!
2013. nov. 24. 15:58
19/26 anonim válasza:
Mert a citroennek,fiatnak sokkal jobb múltjuk van, mint egy Audinak igaz?..
2013. nov. 24. 18:27
20/26 anonim válasza:
Skoda valóban trágya, VW túlárazott (ahogy a szervize is..).
Szerintem vegyél egy új Punto Evot ezzel az 1.3 JTD-vel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!