Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Életem első atuójának?

Életem első atuójának?

Figyelt kérdés

sikeresen letettem a jogsit,így már nem kéne vonatoznom meg buszoznom munkába járáshoz,az út nagy részét így is úgyis a cég állja ahol dolgozok.ha már van jogsim szeretnék autót venni a spórolt pénzemből egy ilyet néztem ki!

FIAT LINEA 1.3 16V dízel.

[link]

Vélemények,tapasztalatok erről az autóról!

2013. nov. 23. 17:33
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
sajnálni fogod ha meghúzod...
2013. nov. 23. 18:00
 2/26 anonim ***** válasza:
Hú hát ennyi pénzből miért pont FIAT? Ebben bízol meg? Én inkább olyan autót választanék, aminek van némi bizalmi háttere.
2013. nov. 23. 18:00
 3/26 anonim ***** válasza:
2013. nov. 23. 18:17
 4/26 anonim ***** válasza:
Ha lenne pénzem se vennék új autót. 1-2 millió közötti használt autókat nézegess. Amúgy a Bravo szerintem szebb mint a Linea.
2013. nov. 23. 18:17
 5/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat főleg a harmadik hozzászólónak.
2013. nov. 23. 18:46
 6/26 A kérdező kommentje:

Amúgy új autót szeretnék nem szándékozom majd lecserélni egy hamar!

Amik még szóba jöhetnek

a suzuki sx4 1.6 benzines

[link]

és a DACIA LOGAN 1.5 dCi

[link]

De a legjobban a fiat tetszik,viszont a másik kettő is szóba jöhet ha netán tán valamelyik megbízhatóbb mint a Fiat Linea

2013. nov. 23. 19:01
 7/26 anonim ***** válasza:

Pont ezt akartam én is írni, hogy ennyi pénzért új autóból max. Daciat vagy Suzukit kapnál. Például Audit 3 millióért nem fogsz kapni újonnan. Úgyhogy ha úgy vesszük jó választás.

A használt kocsik mindig egy kicsit zsákbamacskák. Ez meg vadi új, 5 év garanciával, úgyhogy olyan nagyon nagy meglepetés nem érhet.

2013. nov. 23. 19:09
 8/26 anonim ***** válasza:
Egyébként miből gondolod, ha új autót veszel, azzal kevesebb gondod lesz, mint pl egy használt autóval? Ha a garancia miatt, azt megértem.
2013. nov. 23. 19:11
 9/26 anonim ***** válasza:

Új autónál kicsit azt kell, hogy mondjam: mindegy. Amelyik tetszik. Ha a Linea az álmaid ideálja, akkor azt. Az SX4 sem rossz (sőt!). A Dacia meg tudjuk miért olcsó, de komolyabb bajai annak is legfeljebb csak hosszú évek múlva lehetnek, nem 2-3 esztendősen fog széthullani, hanem majd 10-15 év múlva, addig bőven kiszolgál. Ha dízelest veszel arra vigyázz, hogy a kettőstömegű lendkeréket ne reccsentsd meg (nem kell városban 4-5-ik sebességben "takarékoskodni"). Viszont 3M alatt sok más autót nem lehet kapni, figyelgetni kell az akciókat hozzá. Talán még ezek amik szóba jöhetnének:

Mitsubishi Space Star: [link]

Peugeot 208: [link]

Opel Corsa: [link]

Nissan Micra: [link]

Citroen C-Elysée: [link]

2013. nov. 23. 19:40
 10/26 anonim ***** válasza:
Na és a Fiat 500-al mi a helyzet? [link]
2013. nov. 23. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!