Életem első atuójának?
sikeresen letettem a jogsit,így már nem kéne vonatoznom meg buszoznom munkába járáshoz,az út nagy részét így is úgyis a cég állja ahol dolgozok.ha már van jogsim szeretnék autót venni a spórolt pénzemből egy ilyet néztem ki!
FIAT LINEA 1.3 16V dízel.
Vélemények,tapasztalatok erről az autóról!
Pont ezt akartam én is írni, hogy ennyi pénzért új autóból max. Daciat vagy Suzukit kapnál. Például Audit 3 millióért nem fogsz kapni újonnan. Úgyhogy ha úgy vesszük jó választás.
A használt kocsik mindig egy kicsit zsákbamacskák. Ez meg vadi új, 5 év garanciával, úgyhogy olyan nagyon nagy meglepetés nem érhet.
Új autónál kicsit azt kell, hogy mondjam: mindegy. Amelyik tetszik. Ha a Linea az álmaid ideálja, akkor azt. Az SX4 sem rossz (sőt!). A Dacia meg tudjuk miért olcsó, de komolyabb bajai annak is legfeljebb csak hosszú évek múlva lehetnek, nem 2-3 esztendősen fog széthullani, hanem majd 10-15 év múlva, addig bőven kiszolgál. Ha dízelest veszel arra vigyázz, hogy a kettőstömegű lendkeréket ne reccsentsd meg (nem kell városban 4-5-ik sebességben "takarékoskodni"). Viszont 3M alatt sok más autót nem lehet kapni, figyelgetni kell az akciókat hozzá. Talán még ezek amik szóba jöhetnének:
Mitsubishi Space Star: [link]
Peugeot 208: [link]
Opel Corsa: [link]
Nissan Micra: [link]
Citroen C-Elysée: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!