Melyik 50 ccm-es endurót válasszam?
Van jópár lehetőség,
aprilia rx
yamaha dt
derbi senda
azt hiszem a suzukinak is van 50 ccmes endurója.
Szerintetek melyik lenne a legjobb kezdésnek? Tudok motorozni, de nem profi szinten :D terepre és utcára is használnám, bár a terep nem túl durva :D kb. 2 bucka :D
"Tudok motorozni, de nem profi szinten"
Ez Mit takar? Eddig mid volt? Simson, kávédarálóféle robogók?
De szerintem endúróból min. 125-ös kéne, azzal már egész jókat lehet agárkodni...XD XD
Az ötvenesek gyengécskék egy igazán faxa motorozásra...
Van némi átmenet, és ha jogsid sincs nagymocira, akkor vegyél vmi 80-as gépet!
Gyenge, gyenge, de mégse nyavajás 50 es....
Ja és javaslom, hogy vízhűtésest válassz!
Hello én Egy kis Simson-t vennék mert olcsó és ha tönkremegy akkor nem fáj annyira a szivem persze te dönteszu én csak elmondtam a véleményemet
14/F
Első vok:
Attól hogy 2 órát mociztál még nem vagy profi, sőt kezdő se!
XD
Ha így állsz akk tényleg simó kell, azon megtanulhatsz f*xán motorozni tényleg.Mer 2 órától, de legyen az ekár 1 hét is még senki nem tanul meg motorozni!
Am anno 5 éve én is simón kezdtem, (16 évesen), most gas 450 nel kenem, tehát mindenki elkezdi valahol...
"Tudok motorozni, de nem profi szinten " ott van benne a nem :D
tehát kb tom hogy működik a dolog :D
melyik motort válasszam, ha a simo-t én nem kedvelem?
Suzuki RMX 50-re gondoltál
Nekem ilyen van nagyon jó motor akinek 50-es enduro kell csak ajánlani tudom a kinézete is elég jó főleg sárgába
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!