Hogy áljak neki 2.5 (116) TDI-t tuningolni (kezdő vagyok az okoskodók nem érdekelnek segítséget szeretnék, cél kb.200LE)?
Figyelt kérdés
2013. nov. 18. 17:37
1/6 anonim válasza:
veszel bele egy másik motort. vagy egy másik autót. ezt te nem fogod tudni (olcsóbban) felhúzni ennyire. persze lehet turbónyomást feltolni az egekbe, de sokat nem mész vele utána...
2/6 anonim válasza:
Hátha ez a TDI egy Volkswagen (vagy más, de ehhez a konszernhez tartozó márka), én elvinném ABT-be.
Vagy saját kezűleg cserélgetnék benne légszűrőt, sportkipufogót, chip tuning. Aztán lehet mindent erősebbre cserélni, hengerfej, hajtókar stb.
3/6 anonim válasza:
az előtöltésen csavargass ki kell tapasztalni, a ladán is addig pörgettem, amíg úgy ment hogy lehagytam a VFTS eket is az utcán vele.
de ezzel csak olyan 20-30 lóerőt kapsz, nyomatékot nem mert ahhoz mechanikai eszközökkel kell belenyúlni.
4/6 anonim válasza:
Kezdd azzal, hogy összegyűjtesz másfél misit. És akkor még szolid összeget mondtam.
5/6 anonim válasza:
Ráadásul a dízelek a főbb "tuningmódszerekkel" csak még nyomatékosabbak lesznek, a több pacit nehezebb előhozni belőlük. Most, hogy jobban belegondoltam, inkább 2, 2,5 misit rakjál el, ha 200 ló fölé a cél.
6/6 anonim válasza:
Ne haragudj, nem akarlak leszólni, de gyanitom, hogy ez valami régi Audi A6 vagy hasonló autó lehet, amiben alaphangon van 1 milliü km, és szegény bár még vonszolja magát, de már nehezen. Nem nagyon lehet még ezt a motort tuningolni, ebbe még nincs ECU, tehát chippet sem tudsz bele rakni. Amit csinálhatsz: nagyobb turbó, intercooler, más vezérlés, erősitett hengerfej és főtengely. Nem is hinném, hogy igy meglenne a 200+ lóerő, és 2x annyit rá kellene költsél, mint amennyit ér az autó. További hátrány, hogy kezdő vagy, először csak kisebb tuningokat kellene csinálnod, nem egyből megduplázni a teljesitményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!