Mi volt az első autód, hány éves voltál akkor, amikor meglett az autó? És mennyibe került?
Én 18 évesen vettem meg a Renault Grand Scénicem, használtan. 2012 eleji évjárat, és 5 300 000 Forint volt. Kicsit több mint a felét a szüleim állták, a többit én, spórolt pénzből. Tudom, hogy nem egy csajozós kocsi, de nem is arra mentem. Kényelmes, tágas, és jó erős dízelmotorja van, és jó nagy autó, pont az ilyen kocsik tetszenek. A barátnőm sem az autómért szeret. Néha-néha pedig tudok vele fuvarozni is, egy kis mellékesként.
Nektek mi volt?:)
Opel Astra H 1.7CDTI Cosmo.
A Cosmo felszereltségen felül gyárilag: navigáció színes kijelzővel, tolatóradar, adaptív bixenon fényszórók, sport üzemmód, sport futómű, folyamatos elektronikus lengéscsillapítás vezérléssel, ülésfűtés, guminyomás figyelő rendszer, 10 légzsák...
30 éves voltam, (tavaly).
1.420.000Ft + átírás + 300.000Ft szervizköltség márkeszervizben a kopóalkatrészek, folyadékok cseréjére.
Egy 92-es Vw Polo 2 86c 2f 1.0, 180 ezer ft-ot adtam érte 4,5 évvel ezelőtt.
Akkor voltam 22 éves.
2001-ben voltam 18. Akkor kaptam (vettem) egy már akkor széthullott Opel Kadettet, nem volt nagy tétel. De a legszebb emlékek hozzá kötődtek, meg ahhoz a Golf 2-höz, amit rá 6 hónapra vettem.
Aztán 19 évesen lett egy régifajta Audi 80-am, de elcseréltem egy Sierrára, ami két évig hűségesen szolgált, pedig az nem emberi, amit kapott az az autó :D
Aztán összejött egy E30-as 318-as, majd cseréltem egy 325-re...
Jajj bocs hogy igy belemélyültem csak tudod az emlékek :D :D
22f voltam
BMW e36 Compact. Külföldi volt, mire lepapíroztam meg minden kb 550- be volt. Utána 60e alkatrész és tökéletes.
Imádom a kicsikét, bár az akkut ha keveset használom szerti lemeríteni.
Több mint két éve van meg. Tavasszal teljes motor átalakítás -tuning.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!