Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak lada?

Első autónak lada?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon tetszik ez a stíusú zsiguli, első autónak jó lenne?

Főleg rövid távú utakra használnám, hobbi autó lenne.

2013. nov. 7. 16:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
69%
Elsőnek tökély.
2013. nov. 7. 17:28
 2/18 anonim ***** válasza:
57%

Valóban makulátlan autó, de én nem adnék ennyit érte, bár ez most mellékes.

A lényeg hogy jó kis autók ezek, első autónak is, meg szaladgálós autónak is. Én is most akarok beszerezni egyet inkább hobbi célra, bár én 1500-as alá nem szeretném adni.

2013. nov. 7. 17:57
 3/18 anonim ***** válasza:
elsőnek jó de az ára!!!!!!!! keressél egy másikat!
2013. nov. 7. 18:06
 4/18 anonim ***** válasza:
Ha ez a szíved vágya akkor miért ne ha meg tényleg jobban csak hobbi autónak kell akkor arra meg pláne jó!
2013. nov. 7. 18:07
 5/18 anonim ***** válasza:
96%
jujj de jó kocsi volt ez a maga idejében nekem 1986-ban ilyen volt az első autóm (1980-gyártási évű)-de sajna ma már eljárt felette az idő! pl. szivatóval indul, tipus hiba hogy hamar tönkremegy a vízpumpa,olajfogyaszás, szelepszár szimering kopás,a fékeket szinte évente kell beállítani,-de annó nagyon szerethető volt!
2013. nov. 7. 19:03
 6/18 anonim ***** válasza:
78%

Szép lada, nekem is hasonlóm van. Majd egy elhagyatott helyen gyakorolj előbb mint rendes forgalomban tél fele :) Ha megtanulsz ellenkormányozni életed legjobb tele lesz ;)

Kilinccsel előre.

2013. nov. 7. 19:08
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

felét kb. éri de ennyiből lehet feleannyit fogyasztó ugyanilyenerős megbízhatü autót is venni

vagy ha hobbiautó kell rakj hozzá 200 ezret és vegyél egy bogarat

2013. nov. 8. 07:05
 8/18 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem jó nagyon jó

Lehet hogy nem érdekel de kimi Raikkönenek is Lada volt az első autója:-)

2013. nov. 9. 06:23
 9/18 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

frissebb képek

[link]

[link]

Nagy vonalakban gyári 1200-as, csak ültetve, széles vörös felnivel, fehér peremes gumikkal.

2013. nov. 19. 18:04
 10/18 anonim ***** válasza:

A kereklámpás ezerkecskéből a legfiatalabb is 25 éves. Ebben a korban, akármilyen szép, akármilyen megvigyázott, fokozott a karbantartási igény. Ami egy lada esetében már új korában sem volt kevés. Szóval ez nem az a fajta autó, amibe csak be kell ülni és menni vele. Ha nincs időd/érzéked/pénzed szerelgetni, akkor inkább ne ezt válaszd!

Ja, városban, rövid utakon 12-13 literes fogyasztást mért a korabeli szaksajtó:

[link]

Na most 25 év nyúzás és gányolás után szerintem a 15 litert is simán karcolni fogja. A 400 Ft-os benzinár mellett ez azért odaüt.

Ja, és még valami... ha netán hegyvidéken laksz, akkor eszedbe ne jusson semmilyen hátsó hajtású kocsit venni! Hidd el nekem... kínlódtam eleget Fiat-850-nel, nagypolszkival, Fiat 131-essel Farkasréten, Budakeszin... egy idő után ha leesett a hó, már nem is próbálkoztam, amíg el nem takarították, le nem sózták, mert teljesen felesleges volt.

2013. nov. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!