Első autónak lada?
Nagyon tetszik ez a stíusú zsiguli, első autónak jó lenne?
Főleg rövid távú utakra használnám, hobbi autó lenne.
Valóban makulátlan autó, de én nem adnék ennyit érte, bár ez most mellékes.
A lényeg hogy jó kis autók ezek, első autónak is, meg szaladgálós autónak is. Én is most akarok beszerezni egyet inkább hobbi célra, bár én 1500-as alá nem szeretném adni.
Szép lada, nekem is hasonlóm van. Majd egy elhagyatott helyen gyakorolj előbb mint rendes forgalomban tél fele :) Ha megtanulsz ellenkormányozni életed legjobb tele lesz ;)
Kilinccsel előre.
felét kb. éri de ennyiből lehet feleannyit fogyasztó ugyanilyenerős megbízhatü autót is venni
vagy ha hobbiautó kell rakj hozzá 200 ezret és vegyél egy bogarat
Szerintem jó nagyon jó
Lehet hogy nem érdekel de kimi Raikkönenek is Lada volt az első autója:-)
A kereklámpás ezerkecskéből a legfiatalabb is 25 éves. Ebben a korban, akármilyen szép, akármilyen megvigyázott, fokozott a karbantartási igény. Ami egy lada esetében már új korában sem volt kevés. Szóval ez nem az a fajta autó, amibe csak be kell ülni és menni vele. Ha nincs időd/érzéked/pénzed szerelgetni, akkor inkább ne ezt válaszd!
Ja, városban, rövid utakon 12-13 literes fogyasztást mért a korabeli szaksajtó:
Na most 25 év nyúzás és gányolás után szerintem a 15 litert is simán karcolni fogja. A 400 Ft-os benzinár mellett ez azért odaüt.
Ja, és még valami... ha netán hegyvidéken laksz, akkor eszedbe ne jusson semmilyen hátsó hajtású kocsit venni! Hidd el nekem... kínlódtam eleget Fiat-850-nel, nagypolszkival, Fiat 131-essel Farkasréten, Budakeszin... egy idő után ha leesett a hó, már nem is próbálkoztam, amíg el nem takarították, le nem sózták, mert teljesen felesleges volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!