Hol szoktátok a kocsitokat mosni?
Amióta megdöglött a magasnyomásúm itthon, azóta pénzbedobálósnál ha nagyon mocskos. Ha nem annyira, akkor itthon, csak vízzel.
De szerencsére jó színe van, elég ritkán mosni. :)
Itthon. Annyira sokat nem használjuk, meg azért nem várjuk meg, hogy centi vastag szutyok legyen rajta így kefével+slaggal könnyű lemosni...
Az ilyen autó gazdájáról nem tudom mit gondoljak... Ő sem fürdik?! Be nem ülnék még munkás ruhában sem ilyen hót retek autóba.
Otthon a garázs előtt. Nyáron a bogarak miatt muszáj hetente mosnom. Ilyenkor ráér 2-3 hetente.
Voltam már én is ilyen pénzbedobósnál. Na, az egy nagy lehúzás! Lehet bele dobálni marékszám a százasokat és még csak tiszta sem lesz.
Még csak egy éve van meg az autó, eddig esett rá az eső meg a hó. A szélvédőre már kellett 1-2 vödör víz, de ennyi.
Viszont már felmerült bennem, hogy egyszer a ház ablakaival együtt az autóéit is lemosom, a rend kedvéért. A festett részével nincs bajom, valószínűleg az arany szín jó e szempontból.
Ha mégis mosnánk, az itthon lenne. De mivel nincs garázs, az eső tényleg lemossa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!