A ház ablakából ti is szoktátok a kocsitokat nézegetni, hogy dekurv@jól néz ki?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 21:05
2/13 anonim válasza:
Persze. Az ablakból a kocsikra szoktam fappolni.
3/13 anonim válasza:
Szoktam... de ma izgibb volt mint általában. íííííííííí pufff, kinéztem és egy Opel ment bele egy Mercibe, aztán meg az őrjöngés és 15 perc múlva már sehol se voltak. 1-2 havonta mindig van egy össze csattanás nálunk.
4/13 anonim válasza:
Csak ki szoktam nézni hogy megvan -e még.
6/13 anonim válasza:
Nem. Nincs kocsim. Brühühühű :(
7/13 anonim válasza:
Milyen kocsi az amit boldogan nézegetsz kedves kérdező? Kíváncsivá tettél... :D
8/13 anonim válasza:
Nem, mert nem néz ki kurv@jól, de azért szeretjük :)
Az azért jó, amikor kinézek az ablakon és mind a három gépjárművünk (2 motor és egy autó) a ház előtt áll... De ez érzelmileg jó, nem esztétikailag :) Mindhárman kaptak már az élettől.
9/13 anonim válasza:
Igen, bár nem az enyém, hanem páromé, de sajátomként szeretem. :D
10/13 anonim válasza:
Ja, amikor olyan autóm volt, ami jól nézett ki, nézegettem. Az öreg Swiftre már csak azért bámulgatok, hogy megvan-e még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!