Ti hol szoktatok driftelni, gyakorolni?
Győrben tudok, Likócson van egy jó kis gokartpálya szerűség. Kár hogy már régen épült, mert nem kátyús, de sok az illesztési kitüremkedés, hiba...
Múltkor próbálgattam az ilyen kikerülős, fékezős, tapadási határon kanyarodást a F Asztránkkal :D
Legközelebb kéne kivinni bólyákat és kirakni úgy ahogy azt mondjuk ilyen tréningeken kiszokták. Aztán hóban meg ilyen olyan módon lehetne gyakorolgatni hogy mi merre meddig...
A hacsis meg a zsigulis "kollégáknak" pacsi! ;)
Köszi a likócsi infót, bár az nekünk nagyon messze van. Jó gyakorlást, bójázást, és igazad van, mert közúton nagyon jól jöhet, ha képes vagy valójában kezelni az autót, nem csak elterelgetni.
De nyilván az első kommentelő úgy született, hogy kapásból tud mindent, ezáltal itt és most gratulálok a szüleinek, szép teljesítmény, fantasztikus! A második "úr" nem tudom hány éves, de talán rákuksizhatott volna a buksijával a kulcsszavakra (Lada), aztán meg a Hungaroring napibérletre (hogy hány Ft). Akkor már mennénk Kakucsra, de az sem olyan, mint egy nagy, üres placc, ahol kötetlenül lehet fejlődni.
Az utolsóval viszont nem szeretnék találkozni az úton, bár merem remélni, hogy ezt csak valami viccnek szánta. Vagy minek... Rossz volt, na. Amikor a hülyeséged miatt meghal egy anyuka, vagy bárki, akkor legyen forró a fejed. Na mi ezért nem csapatunk "a belvárosban".
Olyan helyekre vagyunk kíváncsiak, ahol magunkon és a technikán kívül mást nem veszélyeztetünk, aki csak úgy odakeveredett. Szép estét.
Hungaroringen TILOS a drift stílus használata.
Gyárterületek közelében lehet hasonló területeket találni. De 6 kor 2 kor meg 10 kor álltlában csöstűl jön a váltás.
Földúton meg jól fel tudod borítani magad a nyomvályúk miatt.
Amúgy meg ott az egész budai hegy.
A tudok vezetni nem kell gyakoroli csávót meg úgy kihívnám... XD
Én csak pár főbelövés terehe melletti helyet ismerek ilyen célra.
Jut eszembe az ügyességi rallysokat kéne megkérdezned mert ők pont ilyen pályákat használnak bólyázni.
Esetleg Még szóbajöhetnek az egykori kresz rutinpályák.
Ha megtudtál valamit tudasd már létszi mert én is keresem a hasonló helyeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!