Supermoto vagy robogó? Melyik éri meg?
Suliba járáshoz , edzésre járáshoz, hulyulni, meg supermotoval jo lenne terepre is járni. Főként városba kene. A váltós motor nagyon sokat fogyaszt városba? Melyiket vegyem?
Derbi Senda/gilera smt es az aprilia sr50 Factory/aerox között dontenek.
Robogot vagy supermotot vegyek?
Ha ésszel használod, akkor ez se eszik sokkal többet, mint egy 2t robogó. 3l környékén megáll, ha nem digit állásban húzod neki.
Amúgy ha mennél néha terepre is vele, inkább Enduro-kat nézegess, az való terepe. Supermoto-nak idegen a földút.
Derbi Senda-ból van enduro változat is, szóval még típust se kell váltanod.
Akkor jobb, ha váltani akarsz, és nem csak a gázt húzni. Motorosabb érzése van, ez tény. De nemigen megy jobban alapból.
A magam részéről városba robogót vennék. Akkor választanék váltós motort, ha sokat járok városon kívül.
Azt te tudod eldönteni, hogy mire van szükséged.
Én úgy oldottam meg ezt a kérdést régen, hogy a Scarabeo-m mellé beszereztem olcsón egy Simsont. Így nem kellett lemondanom a váltásról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!