Robogó, gyorsasági, v supermoto?
Robogózok lassan 3 éve, meguntam, gondolkodok hogy lecserélem egy 50-70-es supermotora vagy gyorsaságira. Megéri? Úgyértem két véleményt ismerek: Akik azt mondják 50-esben legjobb a robogó és csak nyűg a váltás, másik féle vélemény pedig az hogy mindenképpen jobb a váltós motor.
Mindenképpen kismotor kategóriában gondolkodok egyenlőre.
Várom a véleményeket, tapasztalatokat.
Elsősorban azt kell hogy mondjam hogy a váltós motorok jobbak,meg ha igazi emelkedőt kell mászni a váltóssal meglehet de egy automatával már nehezebben.
Ha leakarod cserélni a robogódat akkor érdemes letenned a jogsit és nagy motort vennél vagy valami 125-öset kiegészítőjogsival.Sok helyen van részletfizetési lehetőség,és időben elkezded szezon elején már motorozol,motort pedig most érdemes venni,eladni meg tavasszal.
Szerintem nyugodtan gondolkodj kategóriaváltáson,mert az 50-sekkel sok nyüg van,és ezt nem arra értem, hogy nem mennek gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!