A nők vagy a férfiak vezetnek jobban?
Baráti társaságban merült fel ez a téma, és ugyanígy nem jutottunk dűlőre.
A férfiak kissé önelégülten mosolyogtak, ugyan, mit akarunk mi, nők? Pedig hasonló történetekkel én is találkoztam, mint amit az utolsó hozzászóló írt. Ültem olyan kocsiban, ami a síneken fulladt le és a pasi vezetője annyira pánikba esett, hogy nem bírta elindítani! Meleg helyzet volt, szerencsésen túléltük. (Megjegyzem utána ő haragudott ránk, pedig egy szót nem szóltunk aztán a dologról.)
Tehát sokszor csak az önbecsülésen és a hozzáálláson múlik? Meglévő képességeket feltételezve: ha bízom magamban és nem törik le a lelkesedésemet idejekorán, akkor megtanulhatok jól vezetni:)
azigaz h a nők megfontoltabbak, körültekintőbbek, viszont ennélfogva hajlamosabbak a baleset okozására. mert túlsokat gondolkodnak, túlsokat fontolognak, pedig vezetés közben nagyopn gyakran egy pillanat alatt kell lereagálni a szitukat. és pont ezért mégsem olyna jó tulajdonság ha vki túlságosan fontolog meg gondolkozik.
a férfiakba sztem eleve több ilyen vezetős gén szorult :D jó tudom h ezígy nemigaz, de a férfiak sztem jobban vezetnek, mert ők tudnak hirtelenis reagálni, és jól.
és mivel férfi vezetőből eleve dupla annyi van, mint nőből, ezért aztsem állíthatjuk h több balesetet okoznak férfiak, hiszen ez így nemigaz, mivel eleve több a férfivezető is.
amúgy éncsak tapasztalatból tudok kiindulni, én vezetek, nő is vagyok, viszont akinek ledudálják a fejét, az 80%-ban nő. énis írtó sok szerencsétlenkedő női vezetőt láttam már, és sokszor, ha előttem emgy egy kocsi, 10 perc után megmondom h nő vezeti-e. ilyen már nemegyszer volt. úttartása bizonytalan volt, a fék volt a kedvenc pedálja, az egész kocsi tök bizonytalanul ment, kb negyedórán keresztül előttem, és mikor kiértünk az erdős szakaszból, akkormár 2 sávos lett az út, és láttam h nő.
másik szitu, eccer egy hülye nő egy micrából eszeveszetten nyomta nekem a dudát h miért nem megyek már, mikor zöld van. nos én azért nem mentem, mivel a kereszteződést már ígyis beállták, így nemláttam értelmét h kimenjen, hiszen akkor énis beállnám és a minket keresztezők pedig szarrá dudálnák a fejünket. de a nő csak nyomta nyomta eszeveszetten a dudát. majd úgydöntött h ő kielőz és bemegy a kereszteződésbe. beis ment. mondanom sem kell, h a sor nemhaladt és a keresztbejövőknek egy idő után zöld lett, a hülye micra meg pont ottállt középen. kapta a dudaáriát rendesen...:D:D majd a következő zöldnél már felszabadultabb volt kicsit a kereszteződés, 2 sávos volt az út, így kimentem, a belső sávba és a kövi pirosnál beértem a micrás nőt, beálltam mellé, átnéztem, a képébe röhögtem, és csóváltam a fejem. rendesen elszégyellte magát, látszott rajta. majd a pirosnál kiakart lőni, és elakart tünni, de mitakar egy micrával....
14.08 !
Ha a nők hajlamosabbak balesetokozására, akkor velók kötnének drágább biztosítást. De fordítva van, ezt könnyen ellenőrizheted.
A halálos/totálkáros baleseteket sokkal nagyobbrészt okozzák férfiak.
nem érdekel és zavar a nők önbizalomhiányból fakadó tüttyögése, mert abba nem halhatok bele.
Sokkal jobban zavar a férfiak önbizalomtúltengésből fakadó vakmerősége, amit a motorosoknál igen feltűnően mutatkozik meg.
Abba ugyanis vétlenként is belehalhatok.
Nekik mégse dudálja le a fejüket senki, pedig jobban megérdemelnék, hajjaj.
A szőke férfiak olyan rosszul vezetnek észrevettem!Jajj ezt figyu!
- Miért Ádám után teremtette Isten Évát?
- Hogy másodszorra tökéletesre sikerüljön!
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2009-11-15 14:08
teljesen igazad van! nemtudom hogy lehet egyáltalán ez vitatéma mikor 6x annyi szerencsétlenkedő nő van mint férfi...és igen több balesetet okoznak a férfiak mer vakmerőbbek és ami a legfontosabb: JÓVAL TÖBB A FÉRFI VEZETŐ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!