Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért hiszik a férfiak, hogy...

Miért hiszik a férfiak, hogy jobban tudnak vezetni a nőknél?

Figyelt kérdés
2011. jan. 2. 17:52
1 2
 1/17 Réti bubuzér ***** válasza:
75%
Ez nem hit, ez tény.
2011. jan. 2. 17:57
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

mert ez így is van.

a férfiagy egészen máshogy működik mint a női agy, ezért a ffiaknak jobb a térlátásuk amire azért szükség van pl. parkolásnál.

2011. jan. 2. 17:58
 3/17 anonim ***** válasza:
17%

Ez is csak egy általánosítás, mint a minden nő k*rva és minden férfi szemét disznó dolog.

Nem kell vele foglalkozni. Vannak ilyen beszűkültek.

2011. jan. 2. 18:06
 4/17 anonim ***** válasza:
70%
Ez nem általánosítás, ez tudományos tényeken alapszik.
2011. jan. 2. 18:07
 5/17 anonim ***** válasza:
Mert általában így van :] persze attól van olyan nő aki nagyon is jól vezet, sőt jobban mint egyes férfiak, de sokszor a férfiak jobb sofőrök
2011. jan. 2. 18:10
 6/17 anonim ***** válasza:
0%

"Ez nem általánosítás, ez tudományos tényeken alapszik."

Mutatnál akkor pár cikket vagy tanulmányt az erről szóló tudományos kutatásról?

2011. jan. 2. 18:12
 7/17 anonim ***** válasza:

Melyik nem vezet jobban?

Ezt nehéz teljes bizonyossággal eldönteni. A fentírt eredmények szerint a nők biztonságosabban és megfontoltabban, a férfiak bátrabban és dinamikusabban autóznak, és általában többet tudnak műszaki szempontból az autókról.

[link]

2011. jan. 2. 20:58
 8/17 anonim ***** válasza:
Az mondjuk jellemző a nőkre tényleg, hogy szabályosan vezetnek (általában) sőt néha túl szabályosan, pl olyan esetre nem emlékszem, hogy egy nő lemondott volna az elsőbbségéről, azért, hogy megoldjon egy közlekedési helyzetet, pl amikor egy emelkedős utca végén kanyarodtam volna ki, a hölgynek volt elsőbbsége, mindkettőnknek egyszerűbb lett volna (a szűk hely miatt) ha elenged és utána kanyarodik be, de ő átfúrta magát, sokat megyek ezen az útvonalon, eddig csak férfi sofőrök engedtek ki, lemondva az elsőbbségéről, de volt már, hogy úgy kikanyarodott a nő a körforgalomból (index nélkül), hogy ha nem állok meg, (zebra volt, gyalog mentem) akkor elüt, szerencsére szinte ráéreztem, hogy ez itt most, bár nem indexel, de azért hirtelen ki fog kanyarodni, igazam lett, úgyhogy nem kenődtem fel a motorházra. Van még pár sztori de nem célom hergelni a közönséget, szóval annyi a lényeg, hogy azért a tények sokszor magukért beszélnek.
2011. jan. 2. 22:06
 9/17 anonim ***** válasza:

Nem csak a férfiak hiszik/tudják :D

Nézz csak meg egy rally versenyt v akármilyen auto/motorversenyt...

nagyon sokat sokszor járok a Mátrába/Börsönybe hóautózni v driftelni ( bár ezt a szót erre nagyon nem szeretem:D)

Van egy nővérem és egy anyukáms zerencsére... Édesanyám azthiszem 3 v 4 autót tört össze... nővéremnek a szerencséjén múlott hogy egyetse, pedig rengetegszer pördült mondjuk már meg... esküszöm sose félek úgy senki mellett mint ahogy őmellettük... a legrosszabbkor fékeznek, rángatjátk a kormányt... mint egy tudatlan frissjogsis tinédzser, aki azt hiszi autóversenyző...

És ami a legjobb, hogy amikor én vezetek mindig ki akarnak oktatni hogy kell biztonságosan vezetni, hogy meg ne csússz... mert ők tapasztaltak... csak valahogy elfeledik h kb egy nap alatt annyit megyek keresztbe mint ők egész életük alatt:D

2011. jan. 2. 23:02
 10/17 anonim ***** válasza:

tudományosan bebizonyított tény hogy a férfiak jobban vezetnek.

persze akad egykét kivétel.

2011. jan. 3. 09:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!