Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van ilyen kevés amerikai...

Miért van ilyen kevés amerikai autó errefelé?

Figyelt kérdés

Pl. cadillac-re és hasonlókra gondoltam

attól hogy európában vagyunk, nem muszáj feltétlenül csak suzuki-ban, opelban, skodában, bmw-ben stb.-ben gondolkodni :D nekem pl. bejönnek az amerikai autók is, kár hogy itt nincs sok belőlük.

találtam is egyet ami szimpatikus lenne:

[link]

92-es cadillac, full extra, tiszta bőr, minden ami szem-száj ingere, és nagyjából egy suzuki árát kérik érte

és sokkal szívesebben meg is vennék egy ilyen luxus cadillac-et mint ennyiért valami régi suzukit vagy hasonlót :D

mégis miért nem népszerűbbek ezek az autók? az európai ember miért vesz inkább opelt, skodát stb?

persze, nem keveset fogyasztanak ezek az autók, ez mondjuk fontos szempont (bár 4900 köbcentihez képest nagyon korrektül fogyaszt, neten olvastam hogy 10-12 körül van az átlag! ), de igazából ezen kívül mégis miért nem preferálja senki ezeket az autókat? 100x több luxust kínál mint egy európai autó ugyanennyiért

2013. okt. 19. 21:38
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

Igen amerikában valóban teljesen másak a kocsik! Ott pl minden kocsi majdnem 2 méter széles!

Ott az út szélessége is sokkal nagyobb mint ami Magyarországon standart túhálozat,sőt egész Európához képest sokkal szélesebb az újtaik!

Meg hogy mért vesznek feleslegesen ekkora autót? Mert megtehetik! Odakint olcsó a benzin,fizetés rohadt sok!

Bár azért ők legalább nem olyan hülyék mint sok Európai gyár,ami sok kocsihoz tökre alulméretezett motort ad.

Pl a kisautókban nálunk egytől egyik alulméretezik a motort aztán csodálkozunk h sokat zabál! Mert 1 tonnás kocsiba minimum 90LE motor kell nem ilyen 65 meg mik.Bár azért azt is meg kell hagyni hogy az amerikaiaknak azért vannak olyan nagy autóik mert sokat utaznak! Aki Los Angelesben lakik nem ritka a napi 2 óra autókázás sem,1 óra oda 1 óra vissza! Főleg ha megnézzük LA-t ami egy kertváros,csak a közepén van pár felhőkarcoló.Minőségre nem tudok mit mondani,bár ott nem sajnálják a vasat mert ott rendre több tonnát nyomnak a kocsik nem mint nálunk,azért volt pár éve még az hogy aki menekült a zsaruk elől kilökték a kocsijával együtt,igaz borult jópárat a kocsi de rendre túlélték.

2014. júl. 14. 16:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!