Az efféle autókat gyártották tömegtermékként is, vagy ez már luxus kategória?
Nagyon tetszik, kedvenc autóm, a FORD MUSTANG FASTBACK
De a rendszámokból elnézve Európában kevésbé elterjedt, inkább az USA-ban.
Mo.-n láttam már 1-2-t bár kabriót, de az is méreg drága volt még használtan, lepusztítottan is. (kb 7-8 millió)
Mi a véleményetek erről az autóról? Tetszik?
Ez már tényleg a luxus kategória sajnos, vagy csak Magyarországon?
Ezek széria autók voltak, de legendássá váltak, így az áruk is az eget veri!
Az USAban a Mustangok anno es most is tomeg autonak szamitanak. Talan nem olyan "tomeg" mint pl. a Toyota Corolla vagy a Honda Civic, de eszmeletlen sokat csinaltak/csinalnak belole. Epp ezert egy autos talalkozon (amit az USAban rendeznek) annyi ilyen szep allapotu Mustangot latni, hogy mar az orrod elered toluk.
A kozepso (kek) amugy californiai rendszammal, 2010-es regisztracioval van. (a sarga matrica az evszamot jeloli) vagyis valoszinu, hogy ez a peldany ervenyes okmanyokkal a mai napig fut az utakon.
Guglizz ra a luxus auto kifejezesre, es latni fogod, mi a luxus. A Mustang semmi esetre sem az, csak ha arany lokharitoja van gyemant berakassal :)
Nem luxus, a Mustang megalkotásának célja az volt hogy az átlagemberek számára egy olyan "sport" autót építsen ami elérhető árban van, és a mindennapokban is lehessen használni. A régiek is olcsók voltak anno.
Most a legújabb 2014-es alap Mustang kevesebb mint 5 millió forintnyi dollárba, a GT változat V8-as motorral pedig kevesebb mint 6.5 millió forintba kerül az USA-ban.
*.* gyönyörűek..
én személy szerint imádom a Mustangokat..
nekem is a FAstback az egyik kedvencem de majdnem mindegyik 65-67-es mustang jöhet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!