Nehéz megtanulni vezetni?
Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!Nyugi!
NAh tehát nyugi elmondom hogy csináld, és jó lexel:
elindulás: 1 esbe rak, nem ad gázt nem nem...
majd, ovatosan engeded ki a kuplungot (minden kocsiba máshol "fog" a kuplung, foghat egészen bent, vagy nagyon kint is)
Tehát engeded...LASSSAN NAGGGGYON LASSAN, mikor hallod a motor hangján hogy mélyül, és érzed hogy 1 picit mozdul a kocsi NEM KAPKODSZ!!!!
ovatosan gázt nyomsz, csak picit... nem padlóóóóóóó ÉS UGYANILYEN SEBESSÉGGEL ENGEDED KI A kuplongot.
(magyarul nem leugrassz róla!!!!)
MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!MENNI FOG!
(am legjobb ha kimész valakivel 1 nagy elhagyott batonplaccra, átadja a volánt és gyakorolsz)
Ja és szubjektív hogy kinek mennyire nehéz megtanulni vezetni....
Nekem marha könnyen ment, elsőre ment minden, és összesen 2 esetben fullasztottam le az oktatókocsit.
Mondjuk 1 éve van jogsim, és kib*szottul szabálytalanul, és veszélyesen vezetek mások szerint, szerintem NEM! XD
Ha van egy kis spórolt pénzed vegyél egy roncs suzukit, papirok nélkül... vidd ki a határba és gyakorolj!!
Aztán hajtsd szét és gyujtsd fel ;P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!