Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nehéz hosszú járművön megtanul...

Nehéz hosszú járművön megtanulni vezetni?

Figyelt kérdés
2010. nov. 13. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Mégis milyen járműre gondolsz?Limuzin,Traktor 2 pótkocsival,Kamion?
2010. nov. 13. 12:15
 2/5 anonim válasza:
Igen,az előző kérdező jó kérdéseket tett fel,egy kis konkrétum nem ártana,de egyébként szerintem nem túl nehéz.Én egy furgonon tanultam meg vezetni,és véleményem szerint hasznosabb is,mert ha egy furgont el tudsz vezetni,akkor egy kisautót csukott szemmel is,és nem sokkal nehezebb,persze jobban oda kell figyelni a kanyarodási ívre,a parkolásra meg hasonlókra
2010. nov. 13. 14:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát hosszú jármű pl. a kamion pótkocsival vagy a dupla busz. Egyébként rájuk is van írva, nem?
2010. nov. 13. 15:21
 4/5 anonim ***** válasza:
nálunk rengetegen kamionoznak a családbol, és én is kamiont vezettem elöször nem pedig személyautot, de sztem semmi extra, cs kicsit jobban kell figyelni, a kanyarodási ivekre, magasságra, fékut.....ETC és jelenleg is kamionozok persze már megvan a jogsim
2010. nov. 13. 15:52
 5/5 anonim ***** válasza:

Mind megszokás kérdése.

St.Gallenban pl 2 féle troli van. A rövid ami 18 méter hosszú egy csuklóval a hosszú 22 méteres 2 csuklóval. Nem okoz gondot a vezetőknek pedig ott is vannak szűkebb kanyarok :)

2010. nov. 13. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!