Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri az árát ez...

Evele123 kérdése:

Szerintetek megéri az árát ez a Thalia? Erős a gyanúm, hogy nem.

Figyelt kérdés

[link]

Szerintetek megéri az árát ez a Thalia? Voltam náluk személyesen is,2002-es gumiabroncs van rajta és álló helyzetben remeg az egész kasztni. A kereskedő szerint csak a motortartó bak használódott el, ami pár ezer forint. Akkor miért nem csináltatja meg?

2013. okt. 15. 07:07
 1/6 szántóvető ***** válasza:
100%

a motortartó gumibak jogos,tényleg attól a párezer Ft-os alkatrész miatt remeghet.

a kereskedő egy petákot nem fog rákölteni.

mennyi Km van benne?ha régóta bent van a kereskedésben az még mindig jobb mintha sokat hajtották volna.

az árát akkor éri meg ha jó állapotú,megkímélt kocsi.ha kipróbálás után tetszik akkor el kell inni szervizbe átvizsgálásra.

2013. okt. 15. 07:22
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Ha egy eladó autónak van valami kis baja, és az eladó szerint könnyen és gyorsan orvosolható, akkor ott más, nagyobb bajok is vannak. Ugyanis, ahogy te is írtad, egyszerű és olcsó dolgokat eladáskor meg lehet csináltatni. Sokszor olvasom hogy "a klíma nem jó, csak tölteni kell", akkor ugye jogos a kérdés hogy akkor miért nem töltöd fel? Sajnos ezeknek az autóknak van vmi komolyabb hibájuk, ilyeneket nem szabad megvenni. A kinézett autódnak az eleje törött volt és nem sikerült jól megcsinálni, a motortartó bakok pozíciója kissé elmászott, feszíti a kasznit a motor.
2013. okt. 15. 07:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!!
2013. okt. 15. 08:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Az nem csak tartó bak lehet. Sok-sok dolog.

Pl törés miatt valami nem stimmel.

2013. okt. 15. 21:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Pont 350 méterre van a Peugeot szerviz, szerintem pár forintért átnézik azt a Thaligát!

:D

Oda hordtam a munkás autót pár évig, jó fejek!

2013. okt. 15. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Bocs, linkelni is akartam:

[link]

2013. okt. 15. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!