Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utólag megéri ködlámpát...

Utólag megéri ködlámpát beszerelni?

Figyelt kérdés
Van egy Mitsubishi Coltom(95-ös), és nincs ködlámpa benne. Nem is nagyon lehet kapni ehhez a típushoz, pedig a kapcsoló helye, meg a lámpa helye is megvan. Van itthon Ikarus ködlámpám, ami méretileg pont passzol. Megéri utólag beszerelni?
2013. okt. 13. 14:32
 1/6 szántóvető ***** válasza:
persze hogy meg,főleg úgy hogy nem is kell megvenni.csak arra vigyázz hogy ne vakítson.
2013. okt. 13. 14:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Gondolom akkor úgy kell bekötnöm, hogy csak tompított felkapcsolásakor lehessen felkapcsolni.
2013. okt. 13. 14:44
 3/6 szántóvető ***** válasza:
igen,és relét is kössél bele,az a biztos.
2013. okt. 13. 14:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom... az én autómban gyárilag van ködlámpa. Teljesen mindegy hogy a tompított van-e felkapcsolva vagy sem. Fel tudom kapcsolni csak a ködlámpát is minden más nélkül, illetve a reflektorral együtt is kapcsolható a ködlámpa...
2013. okt. 13. 15:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem sokat ér a ködlámpa. Esetleg ha kadmium sárga fényt ad, az verődik vissza a legkevésbé zavaróan a ködről.
2013. okt. 13. 20:52
 6/6 anonim ***** válasza:

Előzőnek teljesen igaza van. Sokaknál látom mostanában, hogy a ködlámpába is beleteszik ezeket a vakító hideg fehér drága tuning izzókat, mert most az a "menő".

Ködlámpába teljesen felesleges! Egy alap sárgás fényű halogénnel ezerszer jobban lehet látni.

2013. okt. 14. 06:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!