Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri megvenni? Ráfizethetek?...

Megéri megvenni? Ráfizethetek? Véleményetek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Autóvásárlás terén szeretnék kis segítséget kérni. Kinéztem egy 6n polo-t 1998 évjárat, 1.4 benzin. A tulaj szerint pár hónapja áll az autó, s amikor beindítottam, pár gázfröccs után szép egyenletesen járt a motor, viszont ahogy elindultam, a kipufogóból valami teaszínű folyadék fojt ki..nemsok, s a tulaj valami komdenzvízről beszélt. Ezenkívűl kis törés van a levegőszűrő csövén. Ezeket leszámítva rendben van, nem füstöl, jól húz. Karosszéria is viszonylag rendben van. Az autó ára 200.000, enyhén alkudható. Megéri megvenni ezt az autót?
2013. okt. 13. 18:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%, hogy nem venném meg.
2013. okt. 13. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Csomót kell majd rákölteni, pénztemető lesz.
2013. okt. 13. 19:01
 3/7 anonim ***** válasza:

kedves második válaszoló (és egyben első is) te a leírás alapján mit költenél rá?

A kérdezőnek:

Ha ezeken kívül nincs semmi baja, akkor megéri megvenni.

A teaszínű folyadék az tényleg kondenzvíz volt, csak kicsit rozsdás, kormos lehetett. Minden autónál megfigyelhető.

De csak akkor vedd meg, ha tényleg minden okés vele, fel sem merül benned olyan érzés, hogy nagyobb hibája előfordulhat.

2013. okt. 13. 23:29
 4/7 A kérdező kommentje:
Motorjába bele ugye nem látok, szóval 100% ra nem tudhatom. Viszont alapjáraton szépen szólt, egyenletesen járt a motor, nem volt fekete füst, nem zakatolt. Kormány könnyen forgott, váltóval nemvolt baj. Kuplung felengedéskor kicsit nehezebben jött , de ez úgytudom attól is lehet, hogy állt az autó..
2013. okt. 13. 23:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Én átnézetném a helyedben egy szervizben, az a biztos. Mivel alkudható a 200 ezer, állapodjatok meg, hogy az átvizsgálást felesben fizetitek, és ha nincs gond a kocsival, 200-ért megveszed. Szerintem bele fog menni.
2013. okt. 14. 18:03
 6/7 A kérdező kommentje:

Megvettem az autót, már több mint fél éve nállam van.

Jelentkező problémák:

Féklámpába kiégett egy égő

S most két első lengéscsillapítót kell cseréljek. Ezen kívűl minden rendben :)

2014. jún. 25. 13:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Akkor nem lett pénztemető, mint ahogy mondták :-)

Gratula!

2014. jún. 25. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!