A hondások mitől olyan vagányok, mitől vagytok olyan nagyra magatokkal (félreértés ne essék, ez csak megfigyelés nincs benne rossz indulatú kritika)?
"Fuu mennyire jók azok a 25 éves BMW-k, najó nem 25 legyen 15 éves :D Egy 98as 530i. Na az egy autó. Ha beülsz érzed hogy jobb mint akármelyik Honda. (nyilván nem egy új accord)
Ez ténykérdés, nem szubjektív."
Kérdező emegem nem érdekel ki előz meg és a BMW-és eset csak egy volt a sok közűl.Én se versenyezgetni nem álltam le egyikkel sem mert még az sem érdekel mikor egy suzuki megelőz,sőt még jelezni is szoktam a sietősöknek ha szabad az út.Engem csak az zavar mikor nem bírnak megelőzni és baleset lenne belőle ha nem figyelnék az idiótára akik a bontó szökevényével akar vagánykodni mert azon egy prémium márka emblémája van!És egy szóval nem mondtam hogy egy megfelelően karbantartot akár 30 éves BMW-vel nem lehet közlekedni.Külön kihangsújoztam hogy a 20-30 ÉV KÖZÖTTI SZÉTHAJTOT példányokról beszéltem.De miért kell már rögtön kiforgatni amásik szavát? Meg beszéltek itt aversenyzésrő holott én sehol nem írtam ,hogy legyórsúlok egy e36 M3-ast.
"Lehet hogy idosebb egy e36 M3-as de kivancsi lennek mi eselye lenne egy 1.6 vtinek vagy akar melyik uj fosnak. En is BMW-s vagyok,de nem verem magam."
A gyorsulgatásról egy szót nem említettem nem tudom ez most miért jött ide!
Amúgy meg csak a gyerekek foglalkoznak a gyorsulgatással .
67 százalékos
"Azt bírom, ha valaki hülye, és még kézzel lábbal igyekszik magát kimagyarázni.
Így is úgyis gáz a keménykedés. A beteges komplexus is. Egy jó pszichiáter csodákra képes"
Kettőnk közül nem tudom kinek kén pszichiáter,mert tök értelmetlenül írtad ezt a kommentet én nem is magyaráztam ki semmit,csak leírtam miért hoztam fel a BMW Audit.Ezt te kérdezted úgyhogy ne akarj engem beállítani hülyének,mert a választ megkaptad rá!Neked van valami bajod ha éppen rosszat mond valaki a német csodagépekről pedig semmi rosszat nem mondtam csak a széthajtott Ócska vasakról beszéltem.
Ja és még ara mindig nem adtál választ ,hogy mit magyararáztam ki?
Csak terelted a témát!
"Na az ilyenek miatt írtam hogy darázsfészekbe nyúlt a kérdező. A Hondások között van néhány nagy prosztó. A múltkor a Totalcaron végig trollkodott néhány elvetemült hondás egy BMW cikk utáni fórumot. Látszott rajtuk, hogy felsőoktatási intézménybe csak takarítani járhatnának. Vagy elég elolvasni a népítéleteket, sok szánalmas nagyszájú van. Szerintem ezért írta ki a kérdést a kérdező. Vagy másért."
Ez kuvára értelmes volt látszik benne ,hogy te menyit jártál felső oktatásra,ha olyan okos lennél és kijártál sok sok egyetemet,éskultur palánta lett belőled akkor mi a francért kezdesz ellenkezni egy buta hülye emberrel.?
Amúgy számomra egy új audi Á6 3.0 dízel csak hát sajna ennek a fenntartását már nem engedhettem meg magamnak.Meg a vételárát sem még a 2.0-nak sem.Szóval nem tudom ki fóbiás itt,neked van valami Honda fóbiád ,és bizonyos márkákba bele bu..zulásod 67 százalékos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!