Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A hondások mitől olyan vagányo...

A hondások mitől olyan vagányok, mitől vagytok olyan nagyra magatokkal (félreértés ne essék, ez csak megfigyelés nincs benne rossz indulatú kritika)?

Figyelt kérdés
2013. okt. 9. 17:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem a Suzukisok sokkal nagyobbra vannak magukkal... A Yamahások meg vissza se intenek, amikor a CBR-ről köszönök.:/
2013. okt. 9. 17:55
 2/22 anonim ***** válasza:
66%

BMW-sek,audisok mitől olyan vagányok, mitől vagytok olyan nagyra magatokkal

Egy újabb hülye kérdés?

A vagánykodás nem márka függő ,hanem személy függő!

2013. okt. 9. 18:00
 3/22 anonim ***** válasza:
51%
Azért vagyunk vagányok, mert nekünk van a legszarabb motorunk, tehát a mi péniszünk a legnagyobb.
2013. okt. 9. 18:20
 4/22 anonim ***** válasza:
39%
Minap a kerepesin egy honda civic meg egy régi, kicsit rozsdás 100-as audinak kinéző gép állt egymás mellett a lámpánál, hondás takony bőgette a 4 hengeres kávédarálót nagy vagányan, a fél méter átmérőjű gyárkéményből üvöltött az 1.4, audis meg rárúgott a gázra, felordított a V8 aztán elrajtolt, hondás gyerek meg szépen elkullogott csuklós ikarusz tempóban :)
2013. okt. 9. 18:28
 5/22 anonim ***** válasza:

Megint a sztereotípiák...

Szerencsére én elég márkafüggetlen vagyok. Akad pár hondás ismerősöm, tök normálisak.

Ha megfigyeled, jó néhány - mondhatni kult - autónál eljön az a pont, amikor meg lehet venni fillérekért, aztán egy 30 000-res homashita tuning után vigyorog benne a hülyegyerek, aki olyan buta, hogy hozzá képest a 100-as szög integrált áramkör, de a pirosnál pörgeti tiltásig a szemetét ( legyen az Civic,E36,Swift vagy akármi..).

Ha már Hondások... Civicből is van ilyen is, mint a fentebb említett és vannak rendesen megépített gépek is amik 2-3-4-szer ennyibe kerülnek. Általában nem ezek tulajai játsszák a zacskójukat mindenhol.

2013. okt. 9. 18:47
 6/22 anonim ***** válasza:
39%

Na most akkor motorról vagy autóról van szó? :D

Motornál: nekem Suzukim van, szerintem az a legjobb, bár elismerem, hogy minimális a különbség a nagy japán gyártók között, nem érzem a Hondások nagy vagányságát.

Autónál: igy van, ha valamelyik kölyök kap egy 1.4-es Civicet sportkipufogóval, már azt hiszi, hogy Ferrari van alatta és mindenkit lehagy, aztán én meg ülök nyugisan a TDI Audimban, és ezek mindig piszkálnak, aztán én meg 2000-res fordulaton otthagyom őket. Az az igazság, hogy a Hondások nagyon összetartanak, és azért vannak elszállva. Tény hogy vannak jó Hondák, de túl van spirázva a márka.

2013. okt. 9. 19:08
 7/22 anonim ***** válasza:

Azért mert viszonylag kis pénzért, viszonylag erős, pörgős autóhoz tudnak jutni. De ez ugyanígy elmondható a BMW re is, vagy más márkákra, száz éves, bőg a motor, de menni már nem igazán megy. Én sem értettem sosem azt a kályhacső kipufogót. Nekem legyen halk, de lehessen menni vele, ha kell.

Nekem is Hondám, van, újonnan vettem. Szeretek gyorsan menni, de nem érzem különb embernek magam mint amikor még a kétütemű Wartburg erős izgalmi állapotban 50 lóerejével gazdálkodtam.

Az autó egy használati tárgy, régen rossz, ha valakinek az autója márkája határozza meg a személyiségét.

2013. okt. 9. 19:12
 8/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, most darázsfészekbe nyúltál. Egyes válaszolóktól meg azért megkérdezném, hogy a BMW meg az Audi hogy jön ide? Hacsak nem egyes elmebetegeknek BMW és Audi utáló komplexusuk van. Szerintem kezeltessétek magatokat. Igen sajnos vannak olyan hondások, akik föröcsögnek, hogy nekik van a leggyorsabb autójuk az utcán és hogy minden autót megaláznak. Helyettük is szégyellem magam, mert hülyék is és beképzeltek is. A Honda meg pont nem az az autó, ami olcsón nyújt nagy teljesítményt. Meg kéne nézni, hogy mennyibe kerülnek az 1.6-os VTI-k és utána mondani ezt. Még mindig nagy értékük van, egy 2000-es körüli normális autó másfél guriga. A tuningolás meg sosem volt olcsó, mindegy milyen autóról van szó. A turbósításra, a motor alkatrészeinek erősebbre cserélésébe is nagyon sok pénzt ölnek bele.
2013. okt. 9. 19:55
 9/22 anonim ***** válasza:

Úgy jön ide hogy maga a kérdés hülyeség én erre írtam azt hogy a "BMW-sek meg audisok mitől olyan vagányok, mitől vagytok olyan nagyra magatokkal" mert akár ennyi erővel ezt is lehetne kérdezni kb annyira értelmes.

amúgy meg érdekes módon én se a suzukimmal se a toyota carinámmal és a mostani 2.2 dízel acordommal sem versenyezgettem senkivel és miért mert nem érdekel az ilyesmi mert üzemanyag pocséklásnak tartom.De ellenben mikor haza jövök magyarországra nem egyszer volt ,hogy haladok nyugodt 90 -100 tempóban xx főót vonalon,mikor azt veszem észre mögöttem füstől egy 5xx öreg td BMW,audi,VW stb ami megpróbál előzni mert neki BMW-je van aztán mikor mellettem van elfogy a petró a bmw-jéből és nekem kell a fékbe taposni vagy rá gyorsítani (forgalmi helyzettől függően),mert egyébként a marhája frontálisan bele menne a másikba.

Egyet nem értek sok olyan ember van akinek régi autója van de a régi autósok közül a prémium márkák tulajdonosai mindig ezt csinálják azt hiszik hogy az embléma majd ad plusz 100 lóerőt vagy mi? Komolyan nem értem sokáig járkáltam én is kis teljesítményű és idős autókkal is de értelmetlen előzésekbe soha nem kezdtem bele minek,mit nem tudnak az ilyen emberek azon megérteni hogy van amire nem képes az autójuk,és ezért várják ki a leg megfelelő alkalmat az előzéshez.Na csak ezért hoztam fel a BMW.És ezért írtam az előző kommentemben azt hogy nem márka függő hanem személy függő,mert rögtön a honda tulajokat csesztetitek,pedig az összes többi márkánál meg van ez.

2013. okt. 9. 20:28
 10/22 anonim ***** válasza:
70%

Azt bírom, ha valaki hülye, és még kézzel lábbal igyekszik magát kimagyarázni.

Így is úgyis gáz a keménykedés. A beteges komplexus is. Egy jó pszichiáter csodákra képes.

2013. okt. 9. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!