Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi az a BMW érzés?

Mi az a BMW érzés?

Figyelt kérdés
Mindenki mondja hogy más egy bmw-t vezetni.. mitóől más??

2013. szept. 25. 21:23
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
Jaa, hogy venni akarsz ilyet. Szerintem ne. A BMW-nek jó a futóműve, de kb. ezt tudja egy Focus is, fele annyi összegért, költségért, biztonságosabb első kerék hajtással, nagyobb motorral még a gyorsulást is produkálja KEVESEBB fogyasztással.
2013. szept. 27. 09:46
 22/43 anonim ***** válasza:
a bmw érzés a hazai bmw tulajdonosok 70-80%ánál azt jelenti hogy leszarnak mindenkit aki körülöttük közlekedik. nem számít hogy nem neki lenne elsőbbsége, ő megy mert siet és fontos ember. Emellett a 70-80% fele olyan semmirevaló bmw-re költi a pénzét amit sokan már csak leméretnének a méh telepen és bezúzatnák, azért mert neki annyira futja. (Ezt meg is értem csak azt nem hogy miért nem vesz abból a pénzből egy alsó-közép kategóriás jó állapotú autót... de hogy ettől miért vagányabbak azt nem tudom.)nekem a bmw is egy autó meg pl a b vectra is. a kettő közt annyi a különbség hogy az olcsóbb bmwk sz..t se érnek mert már kezük lábuk kivan és csak viszi a pénzt. egy alsóbb kategóriás autó viszont annyiért jobb állapotban van és érdemesebb azzal közlekedni (ha csak az illető nem bmw b..i) és még néz is ki valahogy benne az ürge nem egy rozsdakupacon száguld.
2013. szept. 27. 14:43
 23/43 anonim ***** válasza:
Az enyém 2007 es, szalonból hozott 330D, nem azért kellett, hogy "xarjak" a KRESZ-re, ugyanúgy betartom a szabályokat, nem dózerolok le senkit az útról mert BMW-ben ülök... Jó persze van yieln is, akik azt hiszek nagy autó, akkor már nekik nincs semmi szabály, de azért kár általánosítani, vannak akik kis autóval is megcsinálják ugyanezt.
2013. szept. 27. 15:00
 24/43 anonim ***** válasza:

#22-es válaszoló:

Ez az! Jól megmondtad nekik!

Csak az a baj, hogy nem csak a vén BMW-k bontószökevények, hanem egy csomó autó, a legtöbb vén Suzuki, Opel, Ford és a többi népszerű alsó, vagy alsó közép kategóriás vacak hulladékvas. A Vectra B-t meg ne emlegesd, mind széteső döglődő rom, akartam venni egyet és a legfiatalabb is már valamivel több, mint 10 éves szakadék. A BMW becsületére legyen mondva, 10 évesen még a legtöbb tiptop. De drága is. Ja nem a 20 és 30 éves autókból kell kiindulni, egy átlagautó addigra elporlad.

A másik nagy gondunk, hogy nem csak a BMW-sek 70-80%-a szarja le a többieket és a kreszt, hanem úgy általában sok autós attól független mije van. A múltkor egy Suzukis vitte le majdnem a kocsim orrát mert hirtelen úgy döntött ő most sávot vált és le vagyunk szarva. Néhány hete araszoltam a dugóban a Fiumein, jött a mentő, mindenki félrehúzódott és egy Opel Corsa robogott utána !!!!, először azt hittem, h egy hozzátartozóját viheti a mentő, de akkor is megsértette volna a kreszt, és tévedtem, mert utána a Corsás másfelé ment. Ez volt a legdurvább szabálysértés, amit valaha csekkoltam. Ilyet a Drágán add az életed 2 című filmben láttam azelőtt utoljára. A Corsa az BMW? Aztán pár nappal később egy Renault Laguna pattogott mögöttem, és a záróvonalon, majd a vonalazott részen előzőtt meg szabálytalanul, nem bírt volna várni még fél percet, ha jön a kereszteződésben valaki az neki megy. De a Laguna is BMW?

2013. szept. 27. 17:49
 25/43 anonim ***** válasza:
22 vagyok. igaz más típusoknál is rengeteg a hülye ez kétségtelen, de a bmw, mercedes, audi tulajdonosok körében kifejezetten magas ez az arány.
2013. szept. 27. 18:59
 26/43 A kérdező kommentje:

Hát igen sajnos gyakoribbak ezekkel a tipusokkal közlekedők körében a szabálytalanság.

De kicsit túlzásnak tartom azt hogy ha vesz az ember egy e46ot akkor egyből mindent ki kell cserélni...

Ezt akkor el lehet játszani a focussal is vgagy a g astrával is nem? persze drágább a bmw, de nem is egy kategória!

2013. szept. 27. 21:35
 27/43 anonim ***** válasza:

Akkor sem vennék BMW -t !

A fél autót lehet nem kell kicserélni de amig az E46 -oson elvégeztetsz néhány javítást addig a másikon mindent meg tudsz csináltatni utána még marad is új téli nyári gumikra meg autóillatosítóra.

Azért csak nézz utána mennyi autómárka van még:

[link]

2013. szept. 28. 17:17
 28/43 anonim ***** válasza:
Aki megteheti mért ne vegyen ez most ilyen dolog, ha mindenkinek csak az számítana, hogy A ból B be jusson akkor kb az összes prémium márka rég a süllyestőben lenne.
2013. szept. 28. 17:22
 29/43 A kérdező kommentje:

Neked volt már bmw-d? Tapasztalatból írod ezeket?

Szetm ha ennyi gond lenne vele akkor senki nem venné meg !

2013. szept. 28. 17:39
 30/43 anonim ***** válasza:
Gondolom eggyel előttem szólónak írtad, de nekem jelenleg is az van, fentebb említett 2007-es 330D, eddig a 6 év alatt a kötelező dolgokon kívül nem kellett semmit ráköltenem, jó mondjuk vigyázok rá, nem gyepálom, évente egyszer-egyszer mikor németországban járunk van csak megkergetve 200 fölé, de kb ennyi.
2013. szept. 28. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!