Mi az a BMW érzés?
#22-es válaszoló:
Ez az! Jól megmondtad nekik!
Csak az a baj, hogy nem csak a vén BMW-k bontószökevények, hanem egy csomó autó, a legtöbb vén Suzuki, Opel, Ford és a többi népszerű alsó, vagy alsó közép kategóriás vacak hulladékvas. A Vectra B-t meg ne emlegesd, mind széteső döglődő rom, akartam venni egyet és a legfiatalabb is már valamivel több, mint 10 éves szakadék. A BMW becsületére legyen mondva, 10 évesen még a legtöbb tiptop. De drága is. Ja nem a 20 és 30 éves autókból kell kiindulni, egy átlagautó addigra elporlad.
A másik nagy gondunk, hogy nem csak a BMW-sek 70-80%-a szarja le a többieket és a kreszt, hanem úgy általában sok autós attól független mije van. A múltkor egy Suzukis vitte le majdnem a kocsim orrát mert hirtelen úgy döntött ő most sávot vált és le vagyunk szarva. Néhány hete araszoltam a dugóban a Fiumein, jött a mentő, mindenki félrehúzódott és egy Opel Corsa robogott utána !!!!, először azt hittem, h egy hozzátartozóját viheti a mentő, de akkor is megsértette volna a kreszt, és tévedtem, mert utána a Corsás másfelé ment. Ez volt a legdurvább szabálysértés, amit valaha csekkoltam. Ilyet a Drágán add az életed 2 című filmben láttam azelőtt utoljára. A Corsa az BMW? Aztán pár nappal később egy Renault Laguna pattogott mögöttem, és a záróvonalon, majd a vonalazott részen előzőtt meg szabálytalanul, nem bírt volna várni még fél percet, ha jön a kereszteződésben valaki az neki megy. De a Laguna is BMW?
Hát igen sajnos gyakoribbak ezekkel a tipusokkal közlekedők körében a szabálytalanság.
De kicsit túlzásnak tartom azt hogy ha vesz az ember egy e46ot akkor egyből mindent ki kell cserélni...
Ezt akkor el lehet játszani a focussal is vgagy a g astrával is nem? persze drágább a bmw, de nem is egy kategória!
Akkor sem vennék BMW -t !
A fél autót lehet nem kell kicserélni de amig az E46 -oson elvégeztetsz néhány javítást addig a másikon mindent meg tudsz csináltatni utána még marad is új téli nyári gumikra meg autóillatosítóra.
Azért csak nézz utána mennyi autómárka van még:
Neked volt már bmw-d? Tapasztalatból írod ezeket?
Szetm ha ennyi gond lenne vele akkor senki nem venné meg !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!