Mi az a BMW érzés?
nekem egy ősrégi 525tds-em volt. Imádtam vezetni... azóta már sok mást vezettem, erősebbet is, de valahogy egyik se volt ugyanolyan. Ritka kényelmes, ha odalépek, megindul, azt csinálja, amit én akarok.. pontosan azt, és pontosan úgy, ahogyan én akarom.
Kár, hogy egy régi roncs volt, és többet költöttem szervizre három hónap alatt, mint amennyiért vettem. Hiányzik nagyon.. :(
Franc tudja. Van, aki a BMW-re esküszik, van, aki a japánokért van oda, és van, aki az olaszokért, ezen belül is az Alfa-ért.
Én meg úgy vagyok vele, hogy azt szeretem vezetni, amilyen kocsim éppen van. Mindegy, hogy az egy Trabant, vagy egy Merci, vagy akármi. Egyszerűen szeretek vezetni. :)
A BMW érzés azt jelenti, hogy beülök a BMW-be, és semmilyen akadály nem létezik előttem, sem zebra, sem stoptábla, sem lámpa.
Illetve még az is hozzátartozik, hogy bármilyen BMW-be ülök, az egyből sportkocsivá változik, még ha az egy majdnem 2 tonnás 520 dízel is.
Várom a pontokat :-D
Persze. Villognak, dudálnak, integetnek, mutogatnak.
Ha nem húzódsz félre. Nekik fontos dolguk van.
5. voltam.
5-ös troll. De a kérdés is az.
Általában az Alfa Romeo tulajok beszélnek életérzésről. Meg szerelemautóról. Alfa Amore. Ők szoktak villantani egymásnak.
A Hondások olyanok az utakon, mint a bunkó barmok, őket nem kell beengedni, csak lazán bevágnak eléd és meg sem köszönik, hogy voltál oly szíves és "beengedted", na meg az állandó bizonyítási kényszer, ami amúgy a kisautósokban is bőven megvan. A BMW érzés szerintem valami olyasmi lehet, hogy amikor mész, elvagy magadban, eszedbe sem jut, hogy milyen márkájú autóban ülsz, egészen addig, amíg egy autóstárs nem emlékeztet rá azzal, hogy majdnem neked megy oldalról és le akar szorítani, vagy egyéb módon keménykedik, vagy véletlenül elkövetsz egy hibát, amit mindenki más is, de mivel BMWd van, ezért nálad ez 20x-osan számít.
Ezért kéne inkább valami nagy amerikai csatahajó, azzal ha kimész az útra, úgy rebbennek szét előtted az autók, mint a Moszkván a rohanó Pistike elől a galambok, és annak 6-7 méteres hossza és nettó 2 méteres szélessége miatt tényleg már csak keresztbe tudsz parkolni, de a kutya nem mer szólni, mert fél, hogy átmész vele az elégedetlenkedő autós autóján, amit csak egy enyhe bukkanásként érzékelsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!