Mi az a BMW érzés?
"Szetm ha ennyi gond lenne vele akkor senki nem venné meg !"
Ezen az alapon ebben az országban senki nem venne olasz és francia autót sem, mert ezekről az a közhiedelem járja, hogy megbízatatlan rossz autók, és lám, mégis rengeteg van belőlük. Más autótípusokból is sok régi közlekedik amiken már látszik a kor és füstölnek már eléggé.
Arra soha nem lehet építeni, hogy majd én kifogok egy makulátlan autót. Ennek az esélye egy 10 éves autónál a kihúzott 1 milliós sorsjegyével egyenértékű. Egy idős autónál még kisebb az esély. Akár BMW akár bármilyen más autóról van szó, mindegy. De akkor már nem mindegy, hogy egy 13-14 éves BMW 1 millió környékén van és annyiért még elég rossz passzban van, vagy egy 500ezer forintos kommerszebb autó szintén nem üde állapotban, amire ha ráköltesz 500ezret akkor az már olyan lesz mint az új.
Isten uccse, nem lebeszélő showt akarok itt rendezni, de azért fogsz rengeteg szharba ütközni ha ezt a típust keresed, mert::
- akinek van és jó az nem adja el sem itt sem külföldön
- akinek nagyon jó van és mégis eladja mert akar venni egy újabb évjáratot az nem fogja ilyen olcsón adni
- az eladó autók legtöbbje ebből a típusból külföldről már használtan behozott szhar /a powerfanatics-en is hirdet néhány ürge egy millió tájékán, Isten ments azoktól az autóktól/
- azok az autók amik tényleg jók és olcsók is, azok már vagy elkelnek ismerősi vagy rokoni körben, vagy fél nap alatt elviszik őket; egy ilyen magyarországi eladó autót még meg lehet csípni, de egy külföldiről 99% hogy lemarad a magyar vevő mert nem tud elég gyorsan ott teremni és elviszik az orra elől a helyiek.
Ez az egész azért van így ahogy leírtam mert keresettek ezek az autók. Lehet szemét leszek de ne is álmodj arról hogy valami nagy fogást fogsz csinálni hacsak nincs óriási szerencséd. Nem értem honnan egy a nagy optimizmus.
Értem mire gondolsz, és persze igazad van.
De akkor szerinted melyik az az árkategória ahol egy 2000-2002-es évjáratu jo állapotut lehet venni.
Ha esetleg az ember belenyul egy szarba, akkor mik lehetnek a hibák??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!