Ki miért szeret motorozni? Full dress túramotokkal éppúgy, mint speedgépekkel. Nemet, kort is írjatok!
A szabadságérzet miatt,illetve,hogy szeretem a gyorsulást a talajtól 20 cm-re érezni,meg az a hang...úgy 7-8 ezer fölött...libabőr...orgazmus!!!
31F
Nos, a 26 éves fejemmel azt tudom erre mondani, hogy azért szeretem a robogózást, mert így csak 2,5-3l-ert kell megfizetnem, míg autóval kb 6-ot kellene.
Élményről nem igazán tudok írni egy 50-es kávédarálóval alattam, ezért is szeretnék idővel legalább egy A2-es jogsit. Ha meglesz, és alám kerül végre egy rendes motor, visszatérhetünk erre a kérdésre. :)
Én nem tudom megmagyarázni hogy miért, de az tény hogy imádtam motorozni. A szabadságérzethez van köze az biztos. Már vagy 4 éve nem ültem motoron, de óriási vágyam egyszer újra tulajdonosa lenni egynek.
Jelenleg sajnos ésszerűbbnek tűnt egy autót venni, mert "hasznosabb", kelleni fog a munkámhoz, stb...
+1 a szabadságérzetnek. Motorozni is szeretek persze, de az autókat valamiért jobban kedvelem.
nem, kor
-nincs, mi megvédjen - a természetben sincs (ez miatt fokozottan veszélyes a sok barom miatt az utakon)
-nagy sebesség - határok nélküli élet hatása = szabadság
-a motor a lábad között van, nem körülötted = te uralod, az engedelmeskedik, senki más nem irányíthatja, csak te. Ez az autókra is igaz, de magabiztosságot kölcsönöz, ha "átöleled" a járművet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!