Ki miért szeret motorozni? Full dress túramotokkal éppúgy, mint speedgépekkel. Nemet, kort is írjatok!
Elsősorban a szabadságérzet. Sokkal közvetlenebb vagy, többet látsz, érzel, mint bármilyen kialakítású autóban. A kasztni bezártságérzetet ad a motorhoz képest.:)
Másrészt motort dönteni eszméletlen érzés, főleg, amikor mondhatni a fizika határait súrolva a térded már-már eléri a talajt!:))
Ráadásul sokkal sportosabban lehet vezetni, mint autóval, nagyon nagy adrenalinlöketet ad egy-egy fékezés/gyorsulás.
Sajnos közúton csak egy kis 50-es speedem van, de suliba járni jó ez is:) Szívem szerint Supermotokat preferálom, de sajnos eddig csak egy alkalommal ültem SM-en, egy KTM 690 SMC-n, de az felejthetetlen élmény volt!
Igaz a speedekkel sincs bajom, de nem az igazi... NSR 125 mondjuk félelmetesen megy ahhoz képest ami, hát még egy ZXR400-as... (Ez volt a leggyorsabb amin ültem.)
Míg egy Bugatti elég sokat kóstál addig egy GSXR meg van max néhány millióból, és ugyanúgy megkapod a 3mp-s gyorsulást 0-100-ra. Hát még 100-200-ra kevesebb idő alatt! Bár efölé már nem nagyon értelmes felmenni.
(Egyébként a speedek főleg arra jók, hogy pályázzunk, közútra kínzás, minthogy áldás.)
16/F
"De miért adna egy fotel helyett úgymond széken ülő helyzet és a kasztnitalanság olyan nagy szabadságérzetet"
Kérdező mentél már egy nagymotorral??mert ha nem akkor nagyon nehéz ezt megmagyarázni de az előttem író megmagyarázta végül is :) menjél egy nagymotorral és megtudod :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!