Milyen autót ajánlottok 150 centiként vezetni hogy normálisan kiláthassak? Olcsó kategóriában

Mazda mx-5. :D
Egyébként 1) 500k-700k? Sok sikert, ennyiért manapság távirányítósat kapni csak, azokból se a legjobb minőségűeket. Ennyiért tényleg olyat nézz, amin még van műszaki és gurul. 2) a legtöbb autóban állíthatóak az ülések, szerintem mindenből ki kéne láss, de amúgy a normális méretű autók mind opciók. Aka minden, ami nem SUV. De szerintem még azokból is kilátnál. Ne aggódj ezen, szerintem.

A legolcsóbb 2006 utáni swiftnek is lehet az ülésmagasságát állítani.
Ennyi pénzért már kapsz.

Nekem C Corsám van/volt, annak a vételára talán-talán még kijön ennyiből (de nem átírással, szervizzel stb-vel együtt). Szóba jött még a Golf IV is, de azok drágábban mennek. Vezettem újabb (2019-es) Swiftet és Toyota Priust, a tanulóautó meg egy Passat volt (évjáratot sajna nem tudok, szerintem 2010-2015 közt valahol), ezekkel sem akadt gondom.
De egyébként oktatót választasz (vagyis többnyire kijelölnek neked egyet az iskolából), akinek adott az autója, nem nagyon lehet válogatni. Persze ha tényleg nem tudod vezetni, akkor mást kell keresni, de ilyen a mai kocsiknál nem igazán fordul elő, mert állítható az ülés magassága, dőlésszöge meg a kormány magasság/távolság is. Akinél én tanultam, neki volt 142 centis tanulója is, valahogy megoldották.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!