Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlottok 150...

Csakegykérdés35 kérdése:

Milyen autót ajánlottok 150 centiként vezetni hogy normálisan kiláthassak? Olcsó kategóriában

Figyelt kérdés
Már elkezdtem a kreszt, olyan kocsin szeretnék tanulni amilyen típusút vásárolnék meg utánna,viszont tudnom kellene milyet ami biztosan jó méretben. Kocsit 500-700 ezer között tudnék max vásárolni. Köszönöm!

tegnap 02:41
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

Mazda mx-5. :D

Egyébként 1) 500k-700k? Sok sikert, ennyiért manapság távirányítósat kapni csak, azokból se a legjobb minőségűeket. Ennyiért tényleg olyat nézz, amin még van műszaki és gurul. 2) a legtöbb autóban állíthatóak az ülések, szerintem mindenből ki kéne láss, de amúgy a normális méretű autók mind opciók. Aka minden, ami nem SUV. De szerintem még azokból is kilátnál. Ne aggódj ezen, szerintem.

tegnap 04:09
 2/9 anonim ***** válasza:
37%
Velorex
tegnap 05:48
 3/9 anonim ***** válasza:
tegnap 08:54
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Gyereküléssel szinte bármit.
tegnap 08:58
 5/9 anonim ***** válasza:
Anyukám is ekkora. Alatta mindig párna van, hogy kilásson.
tegnap 09:15
 6/9 anonim ***** válasza:
24%
Polski Fiat 126 P
tegnap 11:01
 7/9 anonim ***** válasza:
Majd olyat vegyél amilyenen tanulsz vezetni, mert abból is kilátsz.
tegnap 12:47
 8/9 anonim ***** válasza:

A legolcsóbb 2006 utáni swiftnek is lehet az ülésmagasságát állítani.

Ennyi pénzért már kapsz.

tegnap 13:07
 9/9 anonim ***** válasza:
Emeled meg az ülést. Ne úgy vezess, mint egy csomó idióta, aki 150-160 centi, de azért a földön ül. Gondolom hiúságból.
tegnap 18:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!