Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tudom azt megoldani...

G.Béci kérdése:

Hogyan tudom azt megoldani mint Bp-i 3.kerületi lakos,h.az üzletem előtt (ami szintén a 3.kerületbe van),,kedvezményesen parkolhassak"?!

Figyelt kérdés
Tizen éve ott az üzletem de eljött az idő h.már sokba van h.napi szinten fizetgessem x-óránként a parkolást.Mit tudok ezügyben tenni?!Hol tudok ezügyben érdeklődni?!Egyesek szerint ha kerületi lakos vok akkor járna nekem olyan lehetőség mintha ott laknék és 1 évre megvehetem a bérletet vagy mifenét.Egyesek szerint ezt a 3.kerületbe nem lehet megtenni mert a kerület körzetekre van osztva és ha nem abba a körzetbe lakok ahol az üzletem van akkor ez nekem nem jár.Tudna vki ebbe segiteni?!

#parkolás #Budapest 3.kerület #Üzlet előtti parkolás
febr. 17. 22:30
 1/9 anonim ***** válasza:
Önkormányzatnál fizetsz érte. Ma már nincs fix hely foglalás a lakhelyed előtt.
febr. 17. 23:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem a fix hely a lényeg.És nem a lakhelyről van szó.Ugyanabba a kerületbe lakom ahol az üzletem van.Tudok e éves parkolási akármit intézni h.az üzletem közelébe megtudjak állni és ne kelljen x-óránként parkolást inditanom?!
febr. 17. 23:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Jelentkezz be oda ahol az uzlet van.
tegnapelőtt 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Itt kell érdeklődni:

[link]

tegnapelőtt 02:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Legyél polgármester és akkor rendeletet adhatsz ki erről. :)
tegnapelőtt 03:50
 6/9 anonim ***** válasza:

Minden kerületi önkormányzatnak van parkolási cége.

Náluk érdeklődj.

Egyébként elég valószínű, hogy ahogy mondod, helyi lakosnak jár csak és csak arra a körzetre, amiben lakik. Legalábbis más kerületekben is így van.

tegnapelőtt 06:55
 7/9 retektorta ***** válasza:
Elképzelni nem tudom, hogy milyen üzleted lehet, ha ennyit nem vagy képes megérdeklődni az önkormányzattól. Azt hiszem ezt úgy hívják, hogy funkcionális analfabéta.
tegnapelőtt 16:50
 8/9 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem....72.500 ft/év
tegnapelőtt 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Az munkanapokra vetitve annyi sincs mint egy bkv jegy.
tegnapelőtt 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!