2 hétre megyek a hónap végén Budapestre,14. kerületbe. Parkolást hogyan oldhatom meg, h a lakás előtt parkolhassak, de ne kelljen annyit kiadni?
Persze azzal ne is törődj, hogy a XIV. kerületben nem kell fizetni a parkolásért!
:D
Aki nem hiszi járjon utána:
Örülök, hogy jobban tudod!
"Hát, nem parkolhatom olyan messze."
Ezt valahogy nem értem, igaz te a kérdésben a 14. kerületet említetted én meg a XIV. kerületről írtam, de az egy és ugyanaz! Annyi, hogy a kerületeket római számokkal szoktuk írni.
Azt is elmesélhetnéd, hogy a "14." kerület melyik részén kellett neked fizetned az egyébként ingyenes parkolásért!
Hát csak tudom, ha kaptam büntetést (piros csomagot). Ha nem lenne fizetős, akkor nem kaptam volna, nem így van? ;)
De, látom, hogy kötekedős, okoskodós vagy.
Nem az volt a kérdésem, hogyan írják helyesen a kerületeket, hanem a parkolás. Úgy hogy megköszönném, ha erre fokuszálnál, ha írsz, de inkább ne is írj többé.
És fentebb egyik kedves válaszoló küldött is egy linket, hogy melyik kerületekben fizetős, és ha megnézted volna, akkor látnád, hogy ennek a kerületnek is egy része fizetős, és én pont ott voltam, oda megyek.
A fenti linken semmi nincs jelölve a XIV. kerületre (feltéve, hogy a 3-as válaszra gondolsz).
De már az elején mondtam, hogy nézz a környéken őrzött parkolót, 2 hétre azzal jársz a legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!