Milyen autót válasszak?
Ez lenne az első kocsim.
2,5 millió forintom van. Szóval olyan 2 millió környékén néznék kocsit, hogy még maradjon pénzem.
Valami erős kocsit szeretnék. Automata váltósat és összkerékhajtásosat.
Leginkább Mercedes, Audi és BMW márkák közül.
Te milyet választanál ilyen szempontok szerint?
Bocsánatot kérek hogy van kölcsönöm és próbálom tisztességesen fizetni.Én legalább tudom értékelni azt a keveset ami van,és nem várom el a szüleimtől hogy eltartsanak,bár nem is tudnának.
Az első válaszomban azért elmondtam milyet vennék:
Olyat amit fent tudnék tartani.
Lehet hogy nektek nem fog számítani az a félmilliós szervízszámla amit majd a váltó cserénél fogsz fizetni,mert tekerték az órát a 2008-as 2 milliós bmw-be.
Igen,ez Magyarország.Szánalmas.Ha valaki nem minimálbéren/segélyen él meg nem vett föl 500 millió hitelt 90 évre és nem 1997-es Suzuki Swiftel jár az már egy újgazdag p.cs.Gratulálok emberek.
Kérdezö:Ennyiér én is valami Audit ajánlok de ha mindegyik totál szét van hajtva akkor azért nézhetnél Volvokat vagy esetleg VW Golf-ot is.Remélem sikerül jó döntést hozni.
Én sem élek minimálbéren sőt egész jól keresek,csak fizetem a hitelemet, és ez a pénz nagyját el is viszi.
Opel astrám van,nem suzukim.
Nekem azért érdekes hogy 18 évesen 2,5 milliót összeszedett.
"Ennyiér én is valami Audit ajánlok de ha mindegyik totál szét van hajtva akkor azért nézhetnél Volvokat vagy esetleg VW Golf-ot is.Remélem sikerül jó döntést hozni."
Néztem Volvokat. Tetszenek is nagyon.
Főleg ez: [link]
Vagy ilyet csak D5-ös motorral. Csak az már egy kicsit magasabb árszint aszt hiszem.
Ez a 2.5 T viszont azért elég sokat is eszik.
Nem tudom. Mindenesetre tetszenek a Volvok. Meg tudom, hogy nagyon jó kocsik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!