Szeretnék bérelni egy autót nyaraláshoz! Mire figyeljek?
Honnan tudom, hogy mennyit kell tankolnom bele, ha a
távolság kb 65km re van? Milyen tipusú autót válasszak
és mekkorát?
Olyat válassz ami nem ősrégi lehetőleg, legyen benne hely annyi embernek és csomagnak amennyit kb vinni szeretnél. Szerintem célszerűbb teletankolni mert szerintem ott helyben is használni fogjátok. Én azért rákérdeznék a fogyasztására is így könnyebben lehet majd kalkulálni. Szerintem úgy ne tankolj hogy pontosan kicentized maximum akkor ha a pénztárcád nem engedi mert bármikor megállhat útközbe és akkor lehet tolni az autót a legközelebbi kútig.
2012. máj. 13. 23:10
2/6 anonim válasza:
65 km-re mész nyaralni, és bérelsz egy autót?
A bérelt autót tele tankkal kapod meg és tele tankkal kell visszaadni, annyival meg bőven megjárod azt a kis távolságot!
Viszont ilyen kis távolságra érdemes napi minimum 5000 Ft-ot kifizetni autóbérésre? Ha egy hétre mész, akkor annyiból egy taxi is elvisz!
2012. máj. 13. 23:32
3/6 anonim válasza:
Igen, ha ott helyben már nem kell az autó, akkor taxiban érdemes gondolkodni. Akkor ugye nem a Tiéd a felelősség, ha valami történik a járművel, bérelt autónál viszont könyörtelenül rajtad vernek le mindent. Ha például parkolóban meghúzzák, behorpasztják; elütsz egy nyulat és félig leszakad a lökhárító -> ezt mind neked kell kifizetned, a kgfb ugyebár erre nem terjed ki:(
2012. máj. 14. 06:13
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!csak azért mennék autóval mert megszüntették arrafelé a vasutat és két pici gyerekkel nem ülök távolsági buszra!+még a bőröndök+ babakocsi! Van valakinek rossz tapasztalata?Találtam olyat aki nem kér kaukciót és napi 4e ft
2012. máj. 14. 12:38
5/6 anonim válasza:
A sajat biztositasod nem biztos hogy fedezi a berelt autot, mielott elhoznad a kocsit mindenkepp hivd fel a biztositot es ennek erdeklodj utana.
Az en biztositom peldaul fedezi a berautot, de ha valami tortenik, akkor az onreszt ki kell fizetnem es a biztosito csak utana fizet a kolcsonzonek.
Ezert en altalaban kerni szoktam a kolcsonzo altal felajanlott biztositast es akkor le van tudva minden.
Persze a kolcsonzo altal nyujtott biztositast is illik alaposan atolvasni, hogy tudd mi ujsag.
Mondjuk a taxival tenyleg jobban jarsz, mert ott csak viteldij van es hello. Nem kell aggodnod, hogy ejszaka rongaljak az autot stb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!