Melyik 4 ütemű 50 köbcentis nagytestű robogót ajánlanátok?
Motowell Magnet 4t, Aprilia Scarabeo 4t, Kymco Agility 4t, Rieju Toreo 4t. Én ezeket ajánlom 4 ütemű robogók között, ennyi pénzért.
Ezekből messze az Aprilia Scarabeo a legjobb. Arról tudok saját véleményt is mondani, igaz, nekem 2 ütemű verzióm van. Én a 176 centimmel és a 120 kilómmal kényelmesen elférek, ezzel a súllyal is kényelmesen visz 60-al. Fogyasztása 3l-nél még sose volt több, a 4t ennél értelemszerűen kevesebbet eszik. Igaz, az lehet hogy csak 55-öt megy utazóban.
A nagy, 16"-os kerekei miatt a magyar utakra pazar, össze se hasonlítható kis kerekű társaival. Sokkal nagyobb a komfortérzet. Nem egy szép robogó, de ennek köszönhetően könnyebb kifogni jó állapotút, ugyanis a fiatal "tyúning" betyárok nagy ívben elkerülik. És ezért az ára is meglepően jó.
Ezt tipikusan mindennapi használatra tervezték, és a komforton volt a hangsúly, nem a sportosságon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!