Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen nagytestű kutyát...

Milyen nagytestű kutyát (szuka/kan? ) ajánlanátok?

Figyelt kérdés
3 év alatti kisgyerekek mellé, vidékre, kertes házba (7-800nm kert). Kinti, igazi "kutya" kutya kellene, imádom a keverékeket, de eléggé kiszámíthatatlan, hogy milyen vérmérsékletű lesz, úgyhogy érdekelne, kinek milyen fajtával kapcsolatban milyen tapasztalatai vannak...
2011. jún. 29. 23:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Németjuhász
2011. jún. 29. 23:17
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Az egyik legjobb valasztas gyerek melle!

2011. jún. 29. 23:18
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2 éves a fiam,vidéki kertes ház, berni pásztor.Napi egy vagy 2 nagy séta, 20-30 perc tanulás ( részletekben ). 3 hónapos, igazi álomkutya :)

Szerintem a lehető legjobb választás a gyerek mellé.

2011. jún. 29. 23:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

nem csak a fajtától függ hanem a neveléstől is na meg a gyerektől pl: teli van a híradó azzal h a csúnya kcsög német juhász megtámadta a kisgyereket de azt már elfelejtik mondani h az ártatlan kis gyerek baltával kergette a kutyát és azt is h az a német juhász 1 német juhász jellegű szocializálatlan rühes keverék :)

ált a nagytestű kutyák nyugisak viszont méretüknél fogva veszélyesek a kisgyerekekre rá lép a kezére és reccs [lásd német dog angol masztiff]

2011. jún. 29. 23:21
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Igazi nem attól lesz a kutya hogy kint van.

Berni pásztor, újfundlandi, bernáthegyi, labrador, golden, leonbergi, vizslák.

Nekünk újfundlandink volt, még a hátán is lovagolhattam, egyszer megsebesült a gazda miatt de csak onnan vettük észre hogy vérzik mert meg sem mukkant, nem akart védekezni.

2011. jún. 29. 23:23
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
golden retrievert ne :) mostanság kezd megjelenni a fajtában az agresszió a labrador retriever viszont tökéletes :) [a német juhász is ] igazából nagytestű kutyákból nincs rossz választás szinte mindent elviselnek a gyerekektől / a gazditól
2011. jún. 29. 23:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Bármelyik fajtával megszívhatjuk szóval...

Én találkoztam hatalmas bernivel aki rettegett az emberektől... De nem ez az általános.

2011. jún. 29. 23:35
 8/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, a német juhásszal kapcsolatban az utóbbi időben nincsenek jó tapasztalataim. Ismeretségi körömben van, aki világ életében csak azt tartott, esküdött a fajtára, mind iskolába jártak a kutyái, jól tartották őket, de öreg korukra "megbolondultak", az egyik meg is harapta a saját gazdáját!
2011. jún. 29. 23:36
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Én német juhász mellett nőttem fel. Kiskoromban mindent csináltam azzal a kutyával, ami elképzelhető (pl. lovagoltam rajta, fülét húztam, farkát húztam, egyszer még a nyelvénél fogva is vontattam szegényt stb.), de a kutya meg se nyikkant, engem és a tesóimat védelmezett mindentől, apu egy isten volt a szemében, anyut pedig követte mindenhova.

Most is van egy német juhászom, aki imádja a gyerekeket, kutyákat, de a családot minden áron védelmezi.

Van egy golden retrieverem is, aki családcentrikus. Ő is jól kijön a gyerekekkel, emberekkel, imád játszani.

2011. jún. 29. 23:46
 10/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Am szuka kutyát ajánlok, mert azok simulékonyabbak.

A megbolondult kutyák honnan származtak? Az a tippem, hogy szaporítótól vett ideggyenge egyedek voltak. Vagy tévedek? Nem hinném. Ha szaporítótól vesz vki kutyát nagy az esélye, hogy így jár.

2011. jún. 29. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!