Nagytestű szuka kutyám a kölykeiként kezeli a baby tengerimalacaimat. Nyalja a hasukat, mosdatja és a szájával pakolgatja őket. A malacok nem sírnak és természetesen mikor már durvul a helyzet közbeavatkozunk, de szerintetek lehet bajuk a malacoknak?
:) Figyelj azért a kutyára,nehogy bántsa őket,ha látod,hogy szereti őket tényleg akkor hagyhatod.
Nagyon aranyosak lehetnek,szerintem a malacoknak nem lesz bajuk.
Szerintem nem fogja őket bántani, de figyelj rájuk, mert esetleg véletlenül ráfekhet vagy hasonló. Ha elmész otthonról különítsd el őket ha lehet.
Nekünk a kutya hurcolászta a kismacskákat mindig azok meg a kutyaólba jártak aludni egy idő után.
Olyan is volt, hogy a kiscicák a fiú kutyám hasát gyömöszölték :))) Meg másztak a hátán.
Nagyon aranyosak lehetnek az állatkáid, biztosan nem lesz semmi bajuk, de azért ne hagyd őket sokáig felügyelet nélkül. Nekünk is volt olyan, hogy a kutya véletlenül a kiscicára feküdt, szerencse, hogy pont ott voltunk.
Én is arra tippelek hogy álvemhes lehet !
Azt pedig kezelni kell . Ha álvemhes nem fogja bántani sztem a malackákat , mert kölykeiként tekint rájuk :)
Az én Staffom együtt alszik a Tengerimalacommal és a törpenyuszimmal .... és soha nem bántotta őket .... nem minden kutya útálja a tengerimalacokat!!!!
Szerintem állatorvost hívd fel, aztán lehet elmondja szóban vagy megnézi a kutyust.
Ha nem vettél észre semmit akkor már csak ez marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!