Mivel válasszam szét a tengerimalacaimat mert egy ketrecben vannak és nem szeretném külön tenni öket?
Ha szét akarod választani őket az csak külön ketreccel oldható meg, egymás mellett.
Miért akarod különválasztani őket? Ha fiú-lány párosról van szó, akkor ivartalanítás, és maradhatnak együtt is.
nem lesz baja az ivartalanitástól,nekem 2 fiú is ivartalanitva van
nekem 7ezerért csinálták,de ez helytől függ,4 és 12 ezer között mozog
de ha mondassz helyet,akkor hamarabb tudunk segiteni
ajándékozd el a fiút,és tarts meg egy kislányt ami születik
Na, ez aztán nagyon kedves. Szóval ajándékozza el azt, akit már megszeretett, de azért csináltassa fel vele a nőstényét, majd születik 4-5-6 kölyök, amiból egyet tartson meg, a többivel meg majd lesz valami?
ÚRISTEN!!!
Szóval, Kérdező, ivartalanítsd őket. Nekem a törpenyúl ivartalanítás volt 4000, szóval egy coca még olcsóbb lehet. Magyarán nagyon változóak az árak.
9:24
előzménye van,irt ki másik kérdést is,kicsit felelőtlen a kérdező,hisz azt se tudja mi legyen a picikkel,a nagyok sincsenek meg neki túl régen...
és látom előre h a nőstény bele fog pusztulni abba hogy túl sokat szül...
Szerintem a csirkeháló nem megoldás, mert akkor minkét malinak kisebb helye lenne a ketrecben.
Ivartalanítástól nem lesz bajuk, ebben az esetben nagyon hasznos is lenne, az a fontos, hogy olyanhoz vidd, akik gyakorlottak ilyen kis állatoknál ebben. Ott van pl. a Család utcai rendelő, vagy a Felicavet, ők pestiek, ha gondolod, keress rájuk neten + árat már írtak itt hogy kb. mennyi.
Háát ez most nagyon fááj eslönek a hímet kaptam nagyon szeretem utána vettem nekii a nöstényt társnak mert azt mondta a tenyésztő hogy ne himet vegyek melléé..ezért vettem nöstényt mindegyiket imádom és nem ajádnékozom el semelyiket:@
Szó sincs rolaa!!!!a kicsitket elfogom!!
ha nem lennél felelőtlen,akkor mielőtt megvetted volna őket,utánaolvastál volna,hogy igy nem jó
bár alap boisz hogy a him és a nőstény párosodik,és kicsik születnek...
www.gemon.ro
olvasgasd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!