Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogyan szelídítsem meg a...

Hogyan szelídítsem meg a tengerimalacaimat?

Figyelt kérdés
Van 2 lány és 1 fiú. Mind a 3 meg szeretném szelídíteni. A fiú jobban szelíd, de a többi is úgy ahogy szelíd. Próbálkoztam ahogy a könyvekben le van írva, de nem sikerül. Az egyik lány 2 éves, a másik 1 és a fiú is 1 éves. Tehát az egyik 2 éve, a másik kettő pedig 1 éve van nálam.
2011. júl. 16. 17:29
 1/5 A kérdező kommentje:
Akkor én is velük mennék!!
2011. júl. 16. 17:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát nekem hörcsögeim voltak (2 nőstény) szétszedték egymást xD lehet hogy csak egymás miatt ilyenek. próbáld a 2 nőstényt külön választani egymástól és figyeld meg a reakciójukat.
2011. júl. 16. 17:36
 3/5 A kérdező kommentje:
Mindketten egymást keresik. Külön szoktam velük foglalkozni és amikor elmegyek arról a környezetről amit megszokott akkor nagyon csöndben van és néha megmozdul és akkor nyalogat, de amint vissza érek vele ahol van a ketrece máris menni akar be a ketrecében. Amikor meg benyúlok hozzájuk elfutnak.
2011. júl. 16. 17:38
 4/5 anonim ***** válasza:

több tucat ilyen kérdést tettek már fel..

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?kategoria=72&keres..

tessék, lehet válogatni!

ha meg így se fog menni, akkor vad malacaid vannak.

2011. júl. 16. 20:07
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!! :D
2011. júl. 16. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!